Angry Bird kattapult uit China

Gepubliceerd op woensdag 26 oktober 2011 door Tycho

aaa-angry-birds-china-1

De iPheune app Angry Birds is ook heel popo in China, maar alleen een beetje klooien op de mobiel is den Chinezen niegenoeg. Oh neen, zij willen Angry Birds ook in het echt spelen. In een kek straatje in een kek buurtje in Shanghai vond ik voor tien yuannen deze zeer schone en zeer echte Angry Birds kattapult. Zie ook de oranje buttons links en rechtsonder de voorkant van de verpakking, lijk in het computerspel, zeer goed gedaan van fabrikant.

aaa-angry-birds-china-2

Kijken wij eef naar d’achterkant van de verpakking. Keurige plaatjes en een gebruixaanwijzing. Wel, we got that, deden wij niet? De text in het Anglais biedt nog meer duidelijkheid:

aaa-angry-birds-china-3

Oi!, zo wij maar weten.

aaa-angry-birds-china-4

De kattapult en de Angry Bird uit hun verpakking. De kattapult is maakt van plastiek maar fabrikant heeft zijn buitbest gedaan het ding van hout te laten lijken, compleet met nerven en net zoals in d’echte wereld zijn de linker en rechter uitlooptak niet heelmaal gelijk.

aaa-angry-birds-china-5

De Angry Bird is gemaakt van schuimrubber, zoals de badeendjes van weleer, als speler in de Angry Bird drukt piept het dier. Een boos piepje, Angry Bird wil vechten!

aaa-angry-birds-china-6

Zonder dat ik maar een bevel gaf kroop Angry Bird in de schieter en zat zich klaar for the attack, met zijn scherpe snavel en dikke ogen gericht op de strijd. Maar nu, wat aan te vallen?

aaa-angry-birds-china-7

Ha!, het is Haibao. Hij kwam juist even langs en vallig cies in het doelgebied, lengte-hoogte, van de kattapult.

aaa-angry-birds-china-8

Richten: breedtegraad 52.78.90.112, lengtegraad 45.67.01.956. Gunner klaar. Geen meetschoten, moet in een keer goed. Gunner’s handen trillen, tjekt nog een keer de lengte en breedtegraden: 52.78.90.112, 45.67.01.956. Ja, het klopt allemaal, voor zover zichtbaar door die ellendige mist. Doel: Haibao. Tjekt met het opperbevel. Finale toestemming komt een minuut na aanvraag. Het is tijd… “Ik val aan, volg mij!

aaa-angry-birds-china-9

Een snelle overwining, Angry Bird on Haibao, de roemde mascotte voor pampus.

Een reactie op “Angry Bird kattapult uit China”

  1. Carlo:

    Wat jij drinkt wil ik ook eens proberen. Straf spul!
    tot morgen