Arme Chinaman slaapt in Betonnen Buis

Gepubliceerd op vrijdag 29 april 2011 door Tycho

buisman-china-2

Het lijkt een buis maar het is een huis. Het thuis van een arme Chinaman in de schone stad Haikou op de subtropische eilandprovincie Hainan. De buis meet twee meter lang, de wc zit aan de rechterkant. De buis ligt onder een viaduct van een drukke doorgangsweg en tegen een muur van een bouwplaats.

buisman-china-1a

De buishuiseigenaar heeft zijn best gedaan er iets eigens van de maken met een olijk houten deurtje. Wel, nu nog een bel.

buisman-china-1

Een blik op de rug van de bewoner en het interieur van zijn woonstee. Veel stelt het allemaal niet voor. Met houten planken heeft hij zo goed als kwaad een recht vloertje gebouwd, slapen in een bolle buis is niet goed voor de moede rug. In het buishuis verder een dun matras en enige kledij.

Een reactie op “Arme Chinaman slaapt in Betonnen Buis”

  1. Steve:

    J ai perdu tous mes cahiers d e9colie8re of9 j avais cginsone9 tous mes petits secrets mais j ai beaucoup de me9moire et je pourrai tre8s bientf4t ouvrir un nouveau blog pour y raconter mon histoire qui semble en inte9resser pplus d un. Je n ai plus grand chose e0 cacher mais un tas de choses e0 dire et e0 e9crire. Je ne suis plus abeille, je suis fleur e0 pre9sent. Je n ai pas l impression ce faisiant de descendre dans la chaeene alimentaire.Merci pour tout et e0 tre8s bientf4t peut-eatre.Je suis visible sur d autres re9seaux sociaux mieux prote9ge9s, mes mots de passe n ont cesse9 de changer au point de se me9langer dans ma teate, mais ma teate est encore pleine de mots et mes maux sont bel et bien enterre9s.Amicalement