Bedelaar in China Probeert Iets Nieuws (en 400!)

Gepubliceerd op zaterdag 24 oktober 2009 door Tycho

bedelaar_china_1

Een inventieve bedelaar in Xi’an in de provincie Shaanxi bedacht iets nieuws, nix met handje omhoog of met de zielige ogen van een kind. Neen, samen huilen was het plan en kijk die twee nu toch eens. Wie, oh ziellozen honden, zou hen geen stuiver geven?

bedelaar_china_2

Kijk en het hielp wel, tientallen mensen rond keken en deden nix. Opvallend wel dat de bedelaar twee kinderen  bij zich had, normaliter toch zou het er maar ene moeten ween. Smoklkelt hij  soms mensen ma?

bedelaar_china_3

Een man een held, dacht dat bedelaar echt iets onder de leden had. Ha toch, natuurlijk niet

Maar Beste Lezer, dit stukje krijgt een nieuwe draai! Heerlijk vanuit  mijn luie stoel is dit namenlijk het vierhonderste artkel en ik denk met U mee: da’s een feestje waard, niet?

bedelaar_china_4

400! Dag zeg en nu naar de vijf, geen moment mag verloren, er is nog zo veel te beschrijven. De 400 waren mij een groot genoegen, hopelijk weerzijds, graag een stevige handdruk van de mannen en een zoen op mijn ogen van de meisjes. Blijf bij, dit was pas het begin.

3 Reacties op “Bedelaar in China Probeert Iets Nieuws (en 400!)”

 1. karel:

  Ik zie het verband niet echt. waarom een stukje doen over die chinese zwerver en dan afsluiten met het getal 400.
  gaat het om het leed van een vrouw die alle wanhoop nabij is of wil je iets willekeurigs aanhalen om het vervolgens over jezelf in je lui stoel te hebben?? beetje een rare “switch” als je het mij vraagt.. desalniettemin gefeliciteerd met het getal 400!!! dat er nog veel artikels mogen volgen. proficiat jongen!

 2. Ineke de Wild:

  Dat kleine kind heeft een tumor volgens mij . veel mensen raegeren wel erg hard op dit soort dingen, sommige lijden echt.

 3. Liezelottekezotteke:

  Ik snap het niet spelen zij dat nu of niet?