Bezoek aan de Adivon-Adidas winkel in Weihai, China

Gepubliceerd op dinsdag 19 oktober 2010 door Tycho

adidas-china-nep-1

In Weihai in de provincie Shandong vond ik nog een mooie Adivon winkel, de keten verkoopt nep-Adidas produkten voor een fractie van de prijs. De Chinese naam is 阿迪王, Adiwang. De Chinese naam van Adidas is 阿迪达斯, Adidasi. Beide vertalingen zijn op klank behalve de ‘wang’ achter de ‘adi’ van Adiwang. Dit betekent ‘koning’, bedoeld als ‘koning van Adi(das)’, uit te leggen als ‘beter dan Adidas’. Erg aardig gevonden, creatief met de kopie.

adidas-china-nep-2

Een kek Adivon trainingsjasje, koste 49 yuan, 5.28 euro. Het meisje, te zien links van deur op de bovenste plaat, zei dat ik niet mocht platen in de winkel. Ze had beste borsten en lachte lief. In de winkel was nog een meisje met minder beste borsten, ze zei ook dat ik niet mocht platen. Jaja, bel de politie maar, ik plaat waar ik gaat. De schoenen deden tussen de 50 en 250 yuan, een beetje Adidas doet rond de 1000. Tel uit.

adidas-china-nep-3

Zie de schoen tweede rij van onder tweede van rechts en die daaronder. Twee keer kopie in ene, een sterk staaltje werk. Schoen deed een dure 199 yuan, maar da’s dan wel een AdiNi.

adidas-china-1

100 meter verderop een echte Adidas winkel, winkels wisten no doubt van mekaars wezen, toch leefden zij gemoedelijk samen onder de zon en zo moet het natuurlijk ook zijn.

adidas-china-nep-4

Het meisje met de beste borstjes een maatje groter.

Een reactie op “Bezoek aan de Adivon-Adidas winkel in Weihai, China”

  1. Piotr:

    Ahahh, super Betty qui re9ussirait e0 shopper meame sur la lune ^^Je l ai vu au Adidas Store, efmnvticefeet il est superbe, et je dirais e9tonnamment pas si too much que e7a ! Ah et les cheveux roses..Meame si je pense que tu es une vraie brunette e0 qui cela va parfaitement, le0 j adore!Bisous !