Bezoek aan de Tommy Welai in Shanghai

Gepubliceerd op woensdag 12 oktober 2011 door Tycho

OS 099

Beste Lezers!, ik ben de komende drie daag in Shanghai voor mijn suupgeheime dagbaan, tussen drukke dingen door hou ik U op de hoogte, hoor. Kort her aangekomen en dus tijd voor een korte verkenning van gebied rond mijn suupdeluuxe hotel. In een winkelstraat daar vond ik deze Tommy Welai zaak, een beste kopie van het bekende Americaanse merk Tommy Hilfiger. Gingen wij binnen…

OS 103

Zaak werd verwarrend met dit kekke langmouw polosjirt van Clio Coddle, een kopie’tje van Lacoste, ze hebben ook in Beijing bisnis. Deed 169 yuannen.

OS 104

Mooi blokhemd, kekke kleurtjes. En weet, d’is niet in een steet behind the block, maar in een van de meest bekende toeristietenstraten van Shanghai, vlakbij People’s Square in het hart van de stad. Sprak nog met een nep-horlogeverkoper die daar rondliep, Gucci-horloges enzo, hij vertelde dat ‘ie op goede dagen tot 100 euro in z’n zak kon steken. Bisnis met neppe CD’s was niet zo goed meer als vroeger door het illegale downloaden, dat zei de man echt zo, zonder een druppel snot aan zijn neus. Zie nu!, dat illegale downloaden, waar het allemaal toe lijdt!

OS 106

Tommy Welai overhemden, vanaf 150 yuannen voor afdingen. En da’s eigenlijk duur, in Beijing koopt man dergelijke rommel voor 50 yuannen, maar da’s na afdingen.

OS 109

Van Tommy Weilai en van Clio Coddle. Joint venture zeker. Hoe ook, toen verliet ik de zaak.

Comments are closed.