Bezoek aan het Verlaten CCTV Dafengche Pretpark in Weihai Deel 4

Gepubliceerd op vrijdag 24 september 2010 door Tycho

cctv-park-weihai-china-4-1

Jaja Beste Lezer, zie bier voor Deel 1, bier voor Deel 2 en bier voor Deel 3. Na mijn bezoek aan het wetenschapsmuseum kwam ik, veel wijzer, bij deze boom. Een impressief ding, zeker 30 turven hoog, laas de deur op slot, beetje rammen hielp nix, hou daar niet van, dichte deuren, neuk die boom, dus, gelukkig was er water.

cctv-park-weihai-china-4-2

Ha de waterfietsen, in geen enkel park te missen,  teeg veelal elektiek, dees waren nog gewoon been gedreven, en zo hoort het ook eigenlijk. Op d’achtergrond de kastelen, die zou ik laat nog allemaal zien, waar ik ga zie ik alles, sla nix over, tijd op d’aardkloot te kort om dingen over te meppen, te vergeten, te laten. Neen neen, meteen alles bekijken!, da’s mijn devies.

cctv-park-weihai-china-4-3

Hai!, beste bootjes, geen kanonnen, gewoon bootjes, wel een beet ruimteschipachtig met die staartvleugels en kek streamlined daken, yes, we like.

cctv-park-weihai-china-4-4

Kaartverkoop voor de bootjes huisje, vrelaten als al, perfecte bezems aan de muur, kom schoonmaken, het is immer zo stoffig. Het huisje was op slot maar met mijn digitale camera kon ik toch wat platen platen door de ramen heen.

cctv-park-weihai-china-4-5

Toen weer een natte anus, spul zag zeer plotseling verlaten, blikje  melkthee nog op tafel. Daar zat ‘ie, aan z’n buro, de botenman, met z’n boek met cijfertjes, hoeveel boten vandaag verhuurd en gisteren, dan de balans opmaken, altijd kut.

cctv-park-weihai-china-4-6-tijd!!

Geplaat door het zijraam met de lens tegen het glas, een best plaatje, all say I it myself, zie het zwemvest, baas kon niet zwemmen zeker, en de tijd, stil blijven staan op kwart voor neger, toen plofte de bom, nou, boem daar plofte het ding, zeg, in een speeltuin.

cctv-park-weihai-china-4-7

De vloot voor anker, voor eeuwig, links een Mickey Mouse boot, zwart met blauwe ogen, klot niet heelmaal, docg bedoeling is duidelijk. Kijk, de boedoeling moet er wezen, de rest is voor de kinderen en hun klein, voor de verhalen, van opa. Zorg voor die verhalen dom lezervolk! doe wat! Vecht een hel in de rondte, tot je niet meer kan en dicht bij de vloer, toch door!, want de kinders en de kleinen, jaja, die moeten hun verhalen hebben over ons opa, en oma natuurlijk, de wijfjes tellen teeg mee, met hun emancipatie en zo.

cctv-park-weihai-china-4-8

Een blik op de weg, de weg is nooit dicht, altijd ver, van hier naar daar en van zus naar zo, altijd onder die weg blijven, nooit stoppen, recht door!, naar se geheimen van de horizon, ha, da’s tot ik ‘r kom, dan ros ik die geheimpjes aan gort met m’n sterke armen en neem ze mooi mee naar thuis.

cctv-park-weihai-china-4-9

De vlaggen waperden in ons wind, hun klank gaf mij een gevoel, een gevoel in de leegte zonder ziel, ach ach, wat was ik me toch alleen, en hoe goed dat was! Ik zei eens teeg mijn vriending: ‘liefst was ik alleen en heelmaal alleen op dit wereld, lekker dingen doen.’ Ze werd boos, wie begrijpt een vrouw, begreep het later, had haar moeten noemen in mijn gedroom, lesje liefde.

cctv-park-weihai-china-4-91

De pyramide.

cctv-park-weihai-china-4-92

Reclameposter. Man biedt een sinasappeldrankje, zijn dochter kijkt me geil toe, zij wil vast dat flesje in haar kutje. Iemand vergat zijn bril toen de atoombom plofte, hoop’lijk heeft hij de nooduitgang nog gezien, voor de straling, die gaat rapper dan ik rappet schrijven kan.

cctv-park-weihai-china-4-93

Ha het Hoofdkasteel kwam dichterbij de windmolen uit de titel, zie Deel 1 effe, ga daar niet nog eens door. Slotgreacht vol algem, een verdediging, had er over heen kunnen lopen everybody in dar kasteel kunnen killen!, met mijn handen die reuzedoders, en mijn voeten, ja, maat 45!

cctv-park-weihai-china-4-94

Een plaat voor het overzicht, dat U, Beste Lezer, weer even ziet waar ik was. Da’s zo belangrijk voor mij, het weten waar ik ben, van tijd tot de tijd. Links achter de bomen een bol gebouw, da’was een wc en dat kwam goed uit, mag van m’m vriending niet zoveel bier meer drinken, hik, en ze let goed op, maar die kleine flesjes (70 eurocent) baijiou ziet ze ziet!, haha.

cctv-park-weihai-china-4-95

DMijn wc, met de deur uit het lood, mooi uit het lood, ik immer uit het lood, ik en die deur waren vrienden, en de beste ook. Beste Lezer, d’is het einde van Deel 4, ons afscheit doet mij net zoveel pijn, binnenkort Mevrouw de Volgende, want wij gaan nog lang niet naar huis.

3 Reacties op “Bezoek aan het Verlaten CCTV Dafengche Pretpark in Weihai Deel 4”

  1. Shanghigh:

    Fantastische reportage. Ik heb er zeer van genoten en blijf doorgaan zo. Mijn dagelijkse possie China!

  2. Mr. X:

    Tycho, je bent mijn held, het mooiste deel uit de serie.

  3. Miss Leilei:

    Je krijgt zeker niet veel meisjes op je site? beetje stoere mannenpraat, wel heel leuk hoor, ik kom zeker nog eens terug op je site!