Bezoek aan het Verlaten Xinghai Pretpark in Dalian Deel 2

Gepubliceerd op woensdag 27 oktober 2010 door Tycho

dalian-pretpark-2-1

Geen tijd te verliezen, Beste Lezer, ben nog steeds vreeslijk druk. Verder met het verslag van mijn bezoek aan het verlaten Xinghai Pretpark in Dalian. En wat was het koud, en wat was het mooi! Op de eerste plaat een vuurtoren, geen echte, hoorde bij het park.

dalian-pretpark-2-2

Zweefmolen, niet veel soeps, maar het kaartverkoophuis deed. Diagonale strepen in vier kleuren, warrend opdakje en een bank, zeer schoon.

dalian-pretpark-2-3

Plane in the air over de mountains, onderweg naar Dalian Zhoushuzi International Airport, plane erg rokerig.

dalian-pretpark-2-4

Echte mannen Vissen.

dalian-pretpark-2-5

De Gele Zee met meer vismannen.

dalian-pretpark-2-7

Mooie draaimolen, eigenlijk een zweefmolen, met vliegtuigjes die met stangen aan het centraal molendeel hangen. De vliegtuigjes hadden een mond, een neus maar geen ogen, het zijn dus kippige vliegtuigjes.

dalian-pretpark-2-9

een aardig spel. Wagentjes draaien rondjes over de rails. Passagiers zitten met hun neus niet naar voren maar naar rechts. Met twee spuitpistolen moeten zij schieten op speelgoedieren die op de rits zijn vastgemaakt. Een electronisch computersysteem houdt bij welk wagentje het meest raak schiet, de passagiers winnen dan iets, een beer of zo.

dalian-pretpark-2-91

Fraai oud automobiel op een draaimolen, toch nooit rapper dan de peerden, plaats voor drie.

dalian-pretpark-2-92

Schone zuurstokkleuren op een draaimolensprookjesbos met paddenstoelen.

dalian-pretpark-2-93

Lk mijn reet, yeah.

dalian-pretpark-2-95

Het berenspel was verlaten maar wel open, spelers kunnen een beer winnen door hun bal op de juiste manier ergens tegenaan te keilen. Vandaag waren de beren gratis te geef, toch nam niemand een beertje mee, Chinezen zijn een goudeerlijk volkje, mein en dein, ze weten d’r van.

dalian-pretpark-2-96

Ouderwetsche Europese trommelmannekes in the back of de tent, een ongebruikelijke verassing. Wel Beste Lezer, ik laat U weer, ik moet eerst nog wat dingen doen. Buiten giert de wind lang de ramen van mijn hotelkamer, het is rond 22:00 en dus de hoogste tijd voor een paar pilsjes. Deel 3 volgt ras, en dan nog wat.

Comments are closed.