BH-Losmaak-Wedstrijd bij Winkelcentrum in China

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2010 door Tycho

bh-losmaak-wedstrijd-china-1

Het Mopark winkelcentrum in Guangzhou in de provincie Guangdong deed een promotiestunt voor echte mannen. Deelnemer moest binnen een minuut met ene hand acht BH’s loskrijgen, als het lukte dan kreeg deelnemer voor 500 rmb (50 euro) waardebonnen vrij te spenderen in Mopark. De meisjes zijn modellen in geile broekjes, is mode hier, en maskertjes voor hun bekjes want oh wie weet de schaamte van herkenning later in de Starbux of zo.

bh-losmaak-wedstrijd-china-1a

Op de achtergrond een reclameplaat van Triumph onderwaar uit Groot Brittaniƫ. Modellen vermaken zich, nu toch zeg, alles beter dan dat boerendorp met je moeders broer met zijn knollige vingers in je kont.

bh-losmaak-wedstrijd-china-2

bh-losmaak-wedstrijd-china-3

BH links kent flinke bijvulling. Da’s gewoon in China, zelf Chinese meisjes met redelijke natuur dragen die rommel. Als zo’n bh op de grond valt blijft ‘ie staan. Kost nix trouwens, een beetje bh is al te krijgen vanaf 5 yuan, 50 eurocent.

bh-losmaak-wedstrijd-china-4

Deelnemer weet van wanten, goede techniek. Een vinger achter de bh-band, duim links en drukken. Geen kracht op de wijsvinger, dan druk je het kreng weer terug, wijsvinger slechts gebruiken om te sturen.

bh-losmaak-wedstrijd-china-5

Vleeskleurige bh’s nog goedkoper, heb dat spul voor 1 gezien. Deelnemer gebruikt verkeerde techniek, teveel vingers onder de band. Bovendien, zie zijn onderam, zet hij veels te veels kracht.

bh-losmaak-wedstrijd-china-6

Na ieder rondje moesten de meisjes, of een aantal hunner, de bandjes weer vastmaken. Dat ging zo. Links een dame van de organisatie in een kekke tijgerjurk.

Een reactie op “BH-Losmaak-Wedstrijd bij Winkelcentrum in China”

  1. Robert:

    Weer wat gemist !!!