Bobo Chan in Badkuipen in China

Gepubliceerd op maandag 1 maart 2010 door Tycho

bobo_chen_1

RT-Mart is een Taiwanese supermarkt companie. Taiwan is een rebelse Chinese provincie. RT-Mart begon een guerilla op het vasteland en opende een winkel in Taizhou in de niet-rebelse provincie Jiangsu. De winkel koste 40 miljoen euro. De badkuip is van het witgoedmerk Whisper®, een merk van RT-Mart. Het geile meisje is Bobo Chan, een zangeresje en actrice’tje uit de voormalig-rebelse provincie Hong Kong.

bobo_chen_2

Bobo Chan maakte de albums: Shine (2001), Bounce (2002), Graceful (ook 2002), BoBo Chan – Phase 1 The Retrospect (2003), een retrospect na drie albums en twee jaar, knap werk, en Fantasia (2005).

bobo_chen_3

Bobo Chan speelde in de films: I Do (2000), Shadow (2001), Women from Mars (2002) [cameo], The Park (2003), It Had To Be You (2005) en Cocktail (2006).

bobo_chen_4

Bobo Chan werd vooral bekend door het sexschandaal rond Edison Chen in 2008. Producer Chen deed het met vele wildenzijn sterretjes en maakte met hun instemming geile filmpjes. Op een goede dag bracht Chen zijn laptop naar de reparateur die de foto’s vond en de hele boel op het web knalde. Het grootste schandaal uit de Hong Kongse entertainment geschiedenis was geboren.

bobo_chen_5

Dom van Chen maar leuk voor het volk. Bakken pijpfoto’s van vele mooie beroemde meisjes en ook van Bobo! (Ze had toen stommer haar). Edison vluchtte naar America maar keerde later beschimpt en bespot weer terug, zijn carriere is voorbij net als die van vele van zijn ‘slachtoffers’.

bobo_chen_6

Dat geldt gelukkig niet voor Bobo Chan, zij is na twee jaar weer helemaal terug.

Comments are closed.