China Asbak Gestolen: Schöfferhofer Weizen

Gepubliceerd op woensdag 26 oktober 2011 door Tycho

asbak-shanghai-2

En hierrrrr hebbennnn wij de tweede asbak die ik diezelfde avond in hetzelfde restaurant in mijn tas stak. Dit is een kind van het Deutsche biermerk Schöfferhofer, de weizen variant. Ien Chinase: , 雪芙豪夫, Xuefuhaofu, en da’s een betloze klankvertaling van Schöfferhofer. Klinkt net. Schöfferhofer is nog een kleine baas in’t Chinese bierspel, geen eigen importkanaal, nou, kept geproeft hoor, zo’n biertje dat lekker is als je het een keertje tegenkomt o’n terrasje. Asbak daarenteeg, is een beste, hou ik.

4 Reacties op “China Asbak Gestolen: Schöfferhofer Weizen”

 1. best life insurance:

  That’s cleared my thoughts. Thanks for contributing.

 2. Sergio:

  Ik snap dat je daar wakker van ligt!!! Ik hoop dat je ‘m nog ernges tegen komt en de dief even een uitleg kan geven over ‘mijn en zijn’… Sterkte ermee!!!

 3. Rui:

  He vervelend zeg… ’t is mij ook al eens gebuert. Ik kan me herinneren dat ik vooral heel verontwaardigd was. Hoezo mag je zomaar anderman’s spullen meenemen? Nee, dit slaat helemaal nergens op. Hopelijk vind je ‘m nog terug!

 4. auto insurance:

  Howdy! This is the fourth time visiting now and I personally just wanted to say I truley fancy reading your blog site. I decided to bookmark it at reddit.com with the title: MBML 40″ Umbria Wall Vanity European Style 06-1055 | and your URL: . I hope this is all right with you, I’m making an attempt to give your great blog a bit more exposure. Be back soon.