China Auto Live: Great Wall CoolBear in mijn Straat

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2009 door Tycho

coolbear12

En die dag, een dag voor het gedonder kwam, wel aan de horizon maar nog niet helder GENOEG, zou ik op pad naar een vreemde markt met mijn Goede Vriend CvM. Ik reed uit met mijn fiets, gaf gas en daar was de open weg naar zijn difang. Toch trok mij alziend oog een zij, daar het was; de Great Wall CoolBear in mijn eigen straat.

Toevalligerwijs liep er juist een bende arbeiders langs op weg naar lunch denk ik, het was zo rond het uur een, maar voor de plaat dikte het allen maar aan. Op de achtergrond ziet U een kapperszaak, yep daar laat ik mij knippen, ik woon in hetzelfde gebouw ergens wat vloeren hoger. Kijk toch hoe klein dit wereld, een kind zou er nog over kunnen schijten!

coolbear2

Zelfs in China, en da’s geen eitje, kreeg Great Wall kitiek over het wel erg makkelijk copy-pasten van een Toyota sold as Scion Stateside. Natuur element trok Great Wall zich geen aars aan van die kritiek, na alles immers moet een Ik ook leven┬á en bracht het ding zonder enige wijziging op de markt, eerder stond het op een aantal autoshows met beren rond. Heb daar een plaatje van, even zoeken hoor, kom daar net op, was Peking 2006.

coolbear5

Gevonden la, zie toch die twee lieve Beertjes, rug naar rug want de kennis van mekaar is klein, het is slechts de geur die hen verbind, het samenzijn toch geweldig en wie weet wat de nacht nog brengt. Alles nog, kan gebeuren.

coolbear4

Dat was ‘m toen, heerlijk gifgroen. Weet nog die dagen, was net samen met m’n lief en bijna vrouw, vrouw dus nix met auto’s. Het bleef staan vlakbij Peugeot en liet mij zijn in Min Wereld, ik sprintte rond en plaatte wat ik platen kon. Toen, al is het maar drie jaar her, waren autoshows in China nog relatief onschuldige gekheden.

Er gbeurde niet zoveel, niet zoveel mensen, kon op een normale showdag gewoon een plaatje trekken van iets. Neuk die dagen, die goede oude tijd oh een traan. In 2008 was alles anders maar toen had ik een heuse perskaart, rende nog steeds van hot naar her, doch U kent; het was een ander gevoel en ik was Thuis want dat wief was ook.

coolbear3

Excuus mijn Beste Lezer, niet mijn beste plaat. Het was dan ook haastwerk, ik moest immers ergens heen en eenmaal met een bestemming in de bek ken ik geen hek, een voorbeeld van ziet U spiegelen in de lak.


Comments are closed.