Chinese ‘Top-Gun’ Bijna in de Bioscoop

Gepubliceerd op woensdag 3 maart 2010 door Tycho

china-top-gun-1

Binnenkort eindelijk in de bioscoop: ‘Jian Shi Chu Ji’ met de sexy Huang Yi in de hoofdrol, de filmmaatschappij gaf vandaag wat foto’s vrij. De Chinese pers noemt de film likkebaardend ‘de Chinese Top Gun’. Huang Yi speelt een monteur bij de luchtmacht verantwoordelijk voor het onderhoud van een J-10 gevechtsvliegtuig. Een fijn nationalistisch filmpje met vermoedelijk het volxlied een paar keer, maar Huang Yi zit op de plaat op een Suzuki motorfiets. Suzuki uit Japan; da’s den aartsvijand.

china-top-gun-2

Jian Shi Chu Ji betekent ‘J-10 Sortie’, [een] vlucht [van de] J-10. Regisseur Ning Haiqiang maakte eerder meesterwerken als ‘Soldier of Huangpu‘ (2001) en ‘Long live soldiers‘ (1994), de man kant dus zijn genre.

china-top-gun-3

Huang Yi (黄奕) werd in 1979 geboren in Shanghai. Haar Engelse naam is Chrystal Huang maar dat beter niet Googelen want da’s toevallig ook de Engelse naam van een hele lelijke Chinese tafeltennister die hoger in de ranking komt. Hier een plaatje van dat varken.

china-top-gun-4

Huang Yi speelde in Once Upon a Chinese Classic (2010), Radish Warrior (2009), Plastic City (2008), Shi Quan Jiu Mei (2008), Brothers (2007), The Valiant Ones New (2007), The Go Master (2006), Everlasting Regret (2005), Six Strong Guys (2004), Emergency Landing (2001) en New Crossroad (2000). Daarnaast was ze te zien in talloze televisie optredens en reclamefilms.

china-top-gun-5

china-top-gun-6

Hier doet Huang een geluidstest. Vrouwen die een geluidstest doen zijn zo sexy.

china-top-gun-7

Huang Yi, haar naam in de film is nog niet bekend gemaakt, in gala uniform. Bovenlip aan de dunne kant voor pijpen, jasje iets te lomp. Drie sterren voor een monteur, indeed, maar misschien speelt ze een hele goede.

china-top-gun-8

Kekke witte handschoentjes die heerlijk vies raken van zo’n grote motorfiets.

china-top-gun-9

Archiefje van Huang tijdens een plaatschiet voor een damesblad.

china-top-gun-91

Huang Yi tijdens het filmfestival van Shanghai in 2009.

china-top-gun-92

De J-10

Een reactie op “Chinese ‘Top-Gun’ Bijna in de Bioscoop”

  1. Hendrik:

    Heel mooi die J-10..
    😉