Consumentenprotest in China tegen HP Computers

Gepubliceerd op donderdag 20 mei 2010 door Tycho

hp-laptop-china-protest-1

Boze gebruikers van HP laptops meldden zich massaal voor het HP-China hoofdkwartier in Beijing en eisten hun geld terug. Volgens een actieleider gingen de schermen van de laptops keer op keer spontaan op zwart bij hoge temperaturen.

Reparaties hielpen niets en dus moest HP volgens de bozelingen betalen. De computerfabrikant liet weten dat gebruikers hun euvel via de gebruikelijke kanalen moesten melden, gebruikers stelden dat ze dit al hadden gedaan.

Een PAT-stelling was het gevolg, met een bende boze burgers op straat, en daar houdt de Chinese overheid niet van.

hp-laptop-china-protest-2

Agenten met platte pet verschenen op het toneel en vroegen actievoerders heen te gaan. Die weigerden. Kantoorklerken van HP volgden de ontwikkelingen op straat van achter hun gordijnen.

hp-laptop-china-protest-3

De stemming verhardde, zie de politieman met camera op de achtergrond. HP zag een pr-drama’tje hangen, “Actievoerders opgepakt voor HP-kantoor in China!” en stuurde rap een vertegenwoordiger naar buiten die beloofde dat HP nog eens goed naar alle zaken zou kijken. De actievoerders poetsten vervolgens de plaat.

hp-laptop-china-protest-1a

Van de Chinese website van HP, zwart indeed.

3 Reacties op “Consumentenprotest in China tegen HP Computers”

  1. space back:

    Holy shiznit, this is so cool thank you.

  2. Nathaniel:

    Ik ben zeker niet voor dierproeven, maar zoalng er nog steeds niet zonder kan, zal dit een realiteit blijven. Al heb ik het idee dat alles flink wordt opgeblazen. wat doe je als je hoofdpijn hebt? inderdaad dan pak je een pijnstiller, die stoffen bevat die getest zijn.wil jij niet dat mensen uit je directe omgeving worden geholpen als deze getroffen worden door kanker of dergelijke erge dingen? Bijna alles is getest of bevat stoffen die in het verleden wel eens getest zijn. Zolang we zelf niks mankeren is het zielig, maar treft men iets waardoor ze medicatie nodig hebben dan vergeten ze die dieren ook en zijn ze maar al te blij dat ze geholpen worden.

  3. Adiolercx:

    Ik ken geen enkel dier of soort of ras dat proefdier heet,het is mwseennerk,proefdieren bestaan nietHet is gerealiseerd om dieren te kunnen misbruikenEen dier omtevormen naar proefdier is een dekmantel om grof geld mee te verdienen,en de mensen te laten geloven dat het voor goede wetenschap is , niks is minder waar.Raymond en Roberto Hartelust weten dit ook en zijn ook op de hoogte van hun kwalijke handel die zij drijven,en zij zullen pas stoppen als ook zij met de rug tegen de muur staan,wandt geld is voor deze mensen zo belangrijkOngelooflijk vind ik het dat zulke mensen bestaan,wat was de wereld toch mooier zonder hun.