Creatieve Bedelaars in China

Gepubliceerd op dinsdag 10 augustus 2010 door Tycho

creatieve-bedelaars-china-0

Bedelaars zijn graag de slachtoffers van de maatschappij, maar soms is de maatschappij het slachtoffer van de bedelaars. Op de plaat een arme vrouw met een arme zieke man op de oprit naar een brug. De vrouw vraagt om een aalmoes want haar echtgenoot moet dringend naar het ziekenhuis. Da’s een best verhaal, mensen geven graag.

creatieve-bedelaars-china-1

creatieve-bedelaars-china-3

Op een rustig moment rennen de twee bedelaars ras verder de brug op naar een trap richting kade. De zieke man blijkt heel wel.

creatieve-bedelaars-china-4

De schurken tellen de poet…

creatieve-bedelaars-china-5

…en gaan op huis aan, eigenlijk heel keurige lieden.

creatieve-bedelaars-china-6

Nu, tot morgen maar weer!

6 Reacties op “Creatieve Bedelaars in China”

 1. disjenmgn:

  op rondreis in China heb ik ook héél veel échte verminkte / invalide mensen gezien die bedelden, ook bijv. een oude vrouw die een zwaar verminkte zoon op een plank op wieltjes rond rijdt voor een aalmoes…te gek voor woorden, terwijl die mensen in China wel degelijk een soort uitkering krijgen.
  Maar bedelelaars kom je overal tegen zelf in Nederland en hier in Nijmegen !!!

 2. Robert:

  Nooit iets geven….scammers en profiteurs ! Direct naar de kroeg toe voor biertje.

 3. Rens:

  Gelijk van de brug af pleuren.

 4. Meili:

  Allemaal sneu en nep. Ze moeten maar gewoon werk gaan zoeken.
  Heb gehoord dat de gehandicapte kinderen hun geld moeten afstaan aan hun baas van de bedelaarsorganisaties. Hoe sneu. Dus:niets geven!

 5. Sanjana:

  supergaaf!!hier is het hard werken, het weer is kut, ovrael; gezeik om me heen!!!dus goed idee van jullie om een jaar weg te gaan ik spreek jullie op mijn persoonlijke chatbox!!, hardstikke bedankt daarvoor, nu voel ik mij 1 met jullielove and peace!!Buddy ramses

 6. Hala:

  Heeey!Wat gaaf! Nog maar zo kort weg en nu al nieuwe ikundkren. : )Heb je ook een veer kunnen vinden van de arend? Zou wel mooi zijn als je die nog ergens vindt, nu je weet dat hij daar voor komt. : )Veel plezier in Goa en tot de volgende update!x