Dames en Heren, wij hebben hem!

Gepubliceerd op woensdag 18 mei 2011 door Tycho

prullenbak-straat-heb-1

De man die al weken lang mijn straat terroriseert. Elkennacht haalt hij de prullenbakken leeg en leit de rommel open en bloot op de stoep. De veegmeneer en veegmevrouw zijn elkenmorgen 20 minutos bezig alles op te ruimen. Wel!, ik heb nu een begin gemaakt met de opsporing, ik kreeg de onverlaat gisterenavond om 23:46 lokale Beijing-tijd eindelijk op de plaat.

prullenbak-straat-heb-2

De man kwam aanwankelen al ware hij dronken met twee plastiek zakken in zijn handen. Hij bukte bij de prullenbakken, zette zijn tassen neer en groef met zijn handen in het binnenste van de bakken. Hij haalde alles uit de bak, lei het op straat maar nam helemaal nix mee!

prullenbak-straat-heb-3

Na zijn ding gedaan pakte hij zijn tassen weer op en ging heen. Duidelijk een ernstig gestoorde persoonlijkheid die beter snel zijn nieuwe thuis vindt in een politiecel. Dit soort schorem zorgt voor een onfijne sfeer in de neeborhoed.

prullenbak-straat-heb-4

Bij weglopen wankelde hij weer, zijn onvaste tred is zelfs op deze bar slechte plaat te zien, zie hoe dicht zijn benen bij mekaar bewegen. Het is denkelijk geen bedelaar, die lopen ’s nachts ook wel eens de bakken af op zoek naar flesjes die zij kunnen verkopen maar laten de rotzooi meest verder in de bak.

De man nam zoals getiept nix mee en was boofdien keurig gekleed en droeg een bril. Het waarom blijft voorloop een raadsel. Hopenlijk krijg ik hem binkort nog eens scherper op plaat zodat ik met zijn sigalement naar het bureau van politie kan gaan, het bureau zit precies een blok van hier vandaan.

Comments are closed.