Dappere Agenten in China voorkomen Zelfmoord meisje

Gepubliceerd op zaterdag 28 februari 2009 door Tycho

dappere_agenten_1

Een team van 6 Dappere Agenten wist te voorkomen dat een 19-jarig meisje van een flatgebouw sprong, haar zekere hemel tegemoed. Het gebeurde in in buitendorp van Shanghai en de eerste plaat bewijst nog maar eens dat agenten ook mensen zijn.

dappere_agenten_2

Het stikt van de zelfmoorden laatstelijk in China, ik twijfel nog over een aparte categorie. Het was al bar maar sinds het begin van De Crisis lijkt het hier, godbetert, Japan wel. Het meisje van dit geval had de normale meisjesproblemen met een vriendje dat dumpte en eenzaamheid in zo’n Grote Stad.

dappere_agenten_3

Een dichtbij-op van de meid, lijkt toch geen lelijkerd, kledingkeuze wel een vraagteken, van het kamp mischien zij is, op moment van platen echter op tien hoog.

dappere_agenten_4

Aktie in de Tent! Agenten grijpen waar ze grijpen kunnen om dit prille leventje te behoeden voor ondergang. Volgens omstanders beneden op de grond begon het meid pas met haar ‘kijk mij toch vallen’-gedoe toen de politie al in haar onderbroek zat, een en ander dunkt mij daardoor toch aanstellerij. De onderbroek, opnieuw!:

dappere_agenten_5

Wat een apparaat het is, ooit deed ik een meisje met dergelijke. Ze leeft nog hoor maar het Duurde niet Lang. De meid van de platen werd uiteindelijk veilig teruggezet op haar mooie voetjes en is naar een ziekenhuis verscheept voor enig onderzoek.

Comments are closed.