De Fuwa’s Leven nog in Peking, China

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2009 door Tycho

dinges1

Fuwa’s gaan nooit dood, hier zijn ze allemaaal op hun kar, gevonden op een lonely amusement park vlak naast de olympic green waar ze stonden to hun bek in’t stof. Dit zijn de eigenlijke wagens die men gebruikte tijdens de openinsceremonie, U kijkt hier dus naar historie.

dinges2

Ze hadden rare namen, de groene boven heette Nini, dat gele Yingying en als je alle namen zo bij elkaar  tieftemet slechts een enkele lettergreep was het BeiJingHuanYingNi; Peking verwelkomt U. Och Toch die tijd, de gormonen vlogen door de stad, er werd geneukt en geneukt met het Holland Heineken House als centraal pick up neuk punt, hoeveel ook weer in drie week Neuk de pik, zeker zes, van alle landen.

Sport verbroederd hoewel ik geen zeep gaf om dat verspringen, die mensen waren daar wel voor en zo leuk zo’n meisje gezien dat opgewonden werd toen een landgenoot het hoogspringen won.

Nu kleine, gefeliciteerd!, je was een beste hoor. Ze heette nog na zeg, bij mij in bed, als won ze zelf die strijd, ze bleef ook maar vechten met m’n ding, neen voor zo een is er niets groot genoeg. Het is de overwinning, die van HAAR, want ZIJ won de strijd voor haar land, en ik was compleet toevalig de lul.

dinges3

Hier dus Huanhuan, ik blijf immer bij de les la. Huanhuan was de rooie die de olympische vlam verbeeldde, was ook iets met minderheden en zo die Fuwa’s, iets met uit alle windsterek en dan nog een van boven en die was deze van het vuur.

De wagens zijn zelfrijdend, staan allen op een chassis van een lokaal gebouwde Ford Transit, niet te zien op de platen, vergat dat, was druk met iets anders ziet U, maar een en ander was helder. De voorruit was op hoogte ongeveer door de helft gehakt, soor spider-feeling, maar de hele Transit-neus was nog perfect te herkennen, tot en met het Ford-embleem op de dash. Vreemd gevoel het was, had zo weg kunnen rijden met zo’n ding, beetje toeren door Peking, als ik had de sleutel natuurlijk.

dinges4

Di’s Jingjing, ik maak een zooi van de volgorde, had dat netjes kunnen doen, edoch het is mijn geloof dat volgorde bestaat voor wijven en voor homo’s. zij immers hebben zekerheid nodig in hun knullige teringleventjes. Ik mam; ik niet. Zie ook die camera voor U rechts op stuurboord.

dinges5

Beibei, de laatste die als eerste had moeten zijn. Lijk leven, de mooiste dingen komen na de dood. God toch dat verdriet om een droom! Ken Uw vervoegingen, ken Uw wekwoorden, maar het HOEFT niet op de HAVO, niets van aantrekken van dat gelul, leer Uw leer, lijken blijken schijnen dunken, de schoonheid van het woord! Uiteindelijk inderdaad, het zijn maar kleine klotige zinnetjes, kleine klotige plaatjes, geen aars waard voor een wereld.

Maar toch, daar ik was met Haar, en het duister was voor even weg. Kennelijk? Neuk toch op, nooit, da’s aleen van mij.


Comments are closed.