Depressieve Naaktvrouw maakt Amok in Park in China

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

naaktvrouw1

Een depressieve vrouw trok haar kleren uit en zwom naar een blok beton in een kunstmatig meer in een park in de stad Shenzhen in de provincie Guangdong. Op dat blok deed ze verder niets, ze keek wat uit over het water en dacht er het hare van.

naaktvrouw1a

Een overzichtplaat van de situatie, het overzich immers dient een mens ten allen tijde te behoeden, te koesteren zelfs, zonder overzicht gaat een leven naar de kanker, da’s dan met garantie bij. Rechts het betonnen hekwerk waarachter Chinese dagjesmensen door zo’n park wandelen en lullen over het weer, de beurs en hun rijst. Oude mannetjes dragen vaak een tranistor radio-apparaat in de hand, zonder headphone maar gewoon leuk, ze luisteren op de fm naar gezeik over het weer, de beurs en rijst.

Boven in de hoek de boot van gealarmeerde parkwachters, ze slaan proviand in voor hun missie: het verwijderen van de Shenzheneese Naaktvrouw.

naaktvrouw2

Aktie! De parkwachters dragen zwemvesten want dat staat nu eeenmaal zo in de parkwachterregulatie, buiten dat zijn zij te herkennen aan hun rode banden rond de rechter boven arm. Hun boot, in dit geval de A12, is een electrisch geval, toeristen kunnen zo’n ding huren voor een paar yuan en dan wat varen gaan. Ik zat in honderden zulke, ze gaan niet hard maar het is aardig anderen aanvaren want die gaan ook niet hard.

Ik knalde eens een Chinees gezinnetje aan, die waren lekker aan het picknicken op hun bootje met rijst en soep op een klein plastic tafeltje smikkel smak en boem!, dat was ik en de boel op de grond. Lachen neuk, het was, mijn toenvriendin boos natuurlijk op mij want da’s toch niet grappig en zo. Was wel grappig, dat gezinnetje lachte ook toch, dat stel leugenachtige hypocrieten.

Die blokjes rond de lekkere stukjes van de naaktvrouw komen niet van mij, ik hou wel van een lekker hapje, dat hebben die Chinezen van die site waar ik de foto’s vandaan heb gejat gedaan, klachten dus daarheen en niet in de comments bitte want ik kan d’r allemaal geen aars aan doen, ik ben zo onschuldig.

naaktvrouw4

Zo’n heerlijk snoepje ziet de Chinaman niet vaak, meestens moet hij weer op die ertenplank zo eens per de zes maand dat thuis uit haar bek stinkt, nok toch eens met die stinkthee allamaal, godver zelfs op straat ruik je die kippen aankomen met hun theebek, groene blaadjes ja, gezond ja, stinken boeien toch maakt niet uit, toch al getrouwd met zo’n kleinbepikte ja, gewoon je ding doen ja en nee niet zeiken nee. Het is tijd voor een cultuuromslag!

naaktvrouw5

De vrouw, die wel best zat op haar blok, heette Li Lai en kwam uit de provincie Jiangxi naar Shenzhen op zoek naar werk. Door de crisis en zo werd ze ontslagen en in plaats van netjes in de  prostitutie te duiken ging ze depressief doen in een park. Die crisis toch, vervelend allemaal, maar mensen doen wel leuk rare dingen waar ik dan weer iets over kan vertellen.

naaktvrouw6

Best een knap koppie eigenlijk, zou het best doen achter zo’n raam, ze lijkt hier iets te denken, ergens aan, aan haar dorpje in de bergen misschien, met die blauwe luchten en een koe die soms eens blaat. Neuk toch wat was het daar fijn, in de lente werd het gras groen en bakte papa van die harde koekjes die eigenlijk niet te vreten waren maar de herinnering ja maakt alles altijd mooier.

Oh die zoete tijden op het land! Spijt nu van die busrit naar Shenzhen, misbruikt en uitgebuit eindigen op de A12 met drie parkwachters. Li Lai kreeg een kleed en is naar een ziekenhuis gebracht.


Comments are closed.