Dwergenkoninkrijk in China

Gepubliceerd op zaterdag 14 november 2009 door Tycho

dwerg_china_3

Honderd dwergen uit alle hoeken van China hebben een eigen koninkrijk gekregen in de Kunming World Butterflies Garden. De dwergen krijgen een eigen sprookjeshuisje waar ze lekker dwergdingetjes mogen doen, in ruil moeten de dwergen twee keer per dag optreden in apenpakjes.

dwerg_china_2

De show heet ‘Het Koninkrijk van de Dwergen’ en verhaalt over een schone dwergwerxter die arm is en een lelijke dwergprins die rijk is. Na veel gedwerg komen ze bij mekaar en leven nog lang en gelukkig.Verhaal bekend, maar met dwergen krijgt het een andere dimensie.

dwerg_china_4

Een dwerg dwergt zijn hond uit. De hond is een gewone hond.

dwerg_china_5

Een dwerg dwergt na een optreden naar haar dwerguisje over een haast idyllisch laantje door het bos. Zouden er mensen zijn die dwergen verkrachten? Dan is dit een goede plek voor hen te gaan, zo in de bossage en niemand in de buurt die het dwerginnetje hoort gillen met haar dwergstemmetje, en na de daad is er niets meer van over wat het aan iemand zou kunnen vertellen.

dwerg_china_6

Tijdens de show spelen wat dwergen dwergfeeën want die horen nu eenmaal in zo’n verhaaltje. De toverstokjes zijn speciaal op maat gemaakt maar hoe hard zij ook proberen met het ding in een groter mens veranderen zij nooit.

dwerg_china_7

Dwergen ontspannen op het dwergplein. De dwergkok hoort niet bij de showdwergen, hij is een echte kok. De dwerg in het dwergpak is de showaankondiger en zorgt voor grapjes tussendoor als dwergwerkers vlug een nieuwe set neerzetten, op de achtergrond twee hunner.

Een reactie op “Dwergenkoninkrijk in China”

  1. thijs:

    waar is het adres ik zou het graag willen weten misschien ga ik wel kijken