Een Molen en een Ding in een Pretpark in China

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

draai1

Goed nu, zo bracht is gisteren met Iemand een bezoek aan het olympisch stadion, vlakbij was een splinternieuw amusment park dat ik daar nog niet eerder zag. Bijna bij Wet was het parkje geheel verlaten en zo gelukkig vond ik wat ik zocht: een niemandsland.

Dit ook is de herstart van de serie ‘China Verlaten Speeltuinen’, too long van pleite het was. Op de bovenste plaat een ouderwetse draaimolen, ik schat eind jaren ’70, waar geen kind meer in wil want wat is er mooier dan zo’n Playstation?

draai2

Alles is, jullie twee kleinen die dit lezen, er is zoveel meer op dit kloot, naar buiten hoor, ga daar toch spelen. Hier een China-kopie van een aantal Disney-figuren, op de plaat Bambi, dat lieve hertje met haar zachte aars.

draai3

Daar ook Donald Duck met een plakaat voor zijn neus, iets met regels denk ik, zocht dat maar niet uit want er was een meise mooi zo mooi bij, die zou zich gaan vervelen met mijn gezucht naar helderheid in leven.

Die kleine stoeltjes en een brandblusser voor een zwaar noodgeval. Mickey staat boven zonder zijn gezicht, Mini heeft een wel.

Het vreemde van dergelijke plaatsen in China is dat er werkelijk geen ziel rond te zien is, neuk me nu even niet op m’m zinnetjes la, het is nu niet meer de bedoeling kunst te bouwen, ik vertel gewoon wat en dat is het al.

Geen zielen nee niemand daar, een hek was er wel, waarom toch een hek? De leegte is zwaar, ik voel dat soort zaken, het gaat door mijn ziel. De tent had moeten bruisen van leven, met kinders al over de plaats maar het was alleen ik met mijn mooiste, dat ding la, en mijn camera.

draai4

Daar in Buurt was er nog zo een, jaren 80 denk ik, met Transformers en helikopters. Dat reuzenrad rechts was ik in, met die mooiste weer en een lief kindje met haar mama, we hadden pret met ons vier.

Het was daar ook de eerste keer dat ik Haar mijn liefde liet, een nog onschuldige aai over de arm en iets meer met mijn been tegen dat van haar. In de neuk; een pretpark.

draai5

Dit machien vond ik zo vreselijk mooi, het was ook alles daar, de hele situatie met Die, dat ik een en ander in detailplaaten plaatte.

Op de plaat de transformerboot, rechts achter enig personeel, ja hier wel, geen kind ging er in spelen maar aanwezigheid verplicht, weet je neuk, iemand betaald dus WIJ zitten daar te zijn met ons bek.

Toch weer wat woede nu, pak mij nog een bier la, en alles komt goed, ik wil echt weer eens iets moois schrijven, duizend millioen pagina’s voor Haar!

draai6

Ook Choppers en we like, het was half chopper en half transformer, zo alles was heel eerlijk weer, ik telde precies een zelfde nummer voor beide.

Eerlijkheid natuurlijk een blik onzin uit de diepste krochten van je aars; het bestaat niet, niets, nooit, enkel deze woorden zijn waar.

Beste Lezer U, het is toch allemaal gelieg en bedrog, de slimste slijmbal loopt weg met Leven aan zijn arm, zo is het, was het, zal het altijd zijn. Geeft niet, niet hoor, ik ben niet geboren met een Grote Bek, beetje stukjes typen, da’s al ik kan, maar da’s wel leuk.

draai7

Die toch vrolijke kleuren, er was niets leuks aan, de leegte daar was angstaanjagend. Zo mooi dat meisje naast mij wel, men vergeet en doet vlug die klik en die tieten Blijven Bij.

draai8

Nog de chopper up front, die had U niet maar nu wel. Kijk Best Stuk Neuk, ik vecht hoor voor ieder Woordje dat ik Pen.

Nu weer veel te laat, Beste Lezer, U kijkt me dus ik bel haar Beter Morgen, de neuk, dat vreemde Duitse bier doet iets met mij. (Erdinger).


Comments are closed.