Een Mooi Beeld in Shanghai, China

Gepubliceerd op zaterdag 16 april 2011 door Tycho

a-beeldsh-1

Beste Lezer, vrinden, kinderen. De laatste dagen na Nanjing weinig nieuwe verhalen. Dat komt. Ik ben nog steeds on the move voor mijn suupgeheime dagbaan en ben nu in Shanghai met nog veel minder tijd dan in Nanjing. Dat komt. Omdat ik hier behalve veel werk ook veel vrinden heb rondlopen die mij zonodig moesten zien en spreken en met mee drinken, hik. Tussen de dingen door schoot ik wat platen die de komende dagen komen, morgen vlieg ik terug naar thuis in Beijing voor een tijdje vree. Het zeer fraaie beeld op de plaat staat in een klein pré-park nabij het People’s Park nabij het People’s Square in Shanghai, het beeldt het lijden van de Chinezen tijdens de strijd tegen die damn Japanners van 1937 tot 1945. Tot ras!

Comments are closed.