Een zeer Sexy meisjes en een Hertje uit China

Gepubliceerd op zondag 21 augustus 2011 door Tycho

ezeltje-china-0

Kort na mijn bezoek aan de ‘oude stad’ in de stad Qinhuangdao, waarover later meer, vond ik langs de oude stadsmuur een zeer sexy meisje en een hertje. Het dierde hoorde bij de mevrouw links. Toeristen mochten voor 5 yuannen met het hertje op de plaat, het beest was vastgebonden aan een boom waar het steeds rondjes rond liep. Ik stak mijn cameéra stiekum tussen voor een paar impressies.

ezeltje-china-1

Het sexy meisje droeg een cheil kleedje en een vrolijk strik in heur haar. De eigenaresse van het hertje, een boerin, droeg een vormeloze zwarte djogginbroek, een helderblauwe trui met opgestroopte mouwen en vissershoed. Toeristen mochten hun eigen cameéra gebruiken, na een paar minuten platen schreeuwde de boerin dat het genoeg was.

ezeltje-china-2

Hertje had niet veel zin in het sexy meisje, het maakte wat rare bonneksprongen en deed balkende geluiden. De boerin, zij weet dat, trok het hertje hard aan de staart. Toen hield het beest op met z’n gelazer.

ezeltje-china-3

Het meisje heeft ongewoon grote tieten voor een Chinese en gezien haar kleed wist zij dat me dondergoed. Leuk, zulke meisjes! Tijd voor een iets betere blik:

ezeltje-china-4

Mooie ketting.

ezeltje-china-5

Boerin pakt tak af van hert, zie twee platen terug.

Een reactie op “Een zeer Sexy meisjes en een Hertje uit China”

  1. Tamara:

    Wtff lult deze blogger. Dit slaat helemaal nergens op wat jij allemaal schrijft. Wat bedoel je de boerin trok aan de staart, alsof de hert dan niet aanvalt. En swss heb je daar geen foto’s, je verzint het uit je nek. En dat het meisje grote tieten heeft en mooie ketting dat heeft namelijk hier veel mee te maken. Dit is gewn bullshit wat jij bloggt. Beter maak je normale blogs of je stopt gewn en doet wat normaals in het leven.