Even kijken bij de Hondenslachterij op de Markt in China

Gepubliceerd op vrijdag 16 december 2011 door Tycho

lieve-hondjes-china-1

In de grote steden zoals Beijing en Shanghai worden al bijna geen honden meer gegeten. In andere meer achterlijke gebieden van het land gaan de praktijken echter onverminderd door, onze trouwe viervoeter!, zoals hier op een markt in Lanzhou in de provincie Gansu. Veel versgeschlachtte honden en veel bloed! Dierenliefhebbers niet doorklikken, die eerste plaat is nog nix!

lieve-hondjes-china-2

De hondjes zijn bedoeld voor de eet. Anders dan veel zielen in het Westen denken is hondenvlees paalt geen delicatesse in China. Indetegendeel, hondenvlees is juist goedkoper dan goedkoopst en daarom eten vooral de armen het graag. Een kudde hondjes fokken is naamlijk veel goedkoper dan een kudde koeien, varkens of paarden.

lieve-hondjes-china-3

Zie het kleine witte hondje dat juist voorbijsukkelt, die hoort er zeek niet bij.

lieve-hondjes-china-4

Het slachten en het villen gebeurt op de markt zelf.

lieve-hondjes-china-6

Marktkoopvrouwen op laarzen, noeste meiden, lekker banjeren door het bloed.

25 Reacties op “Even kijken bij de Hondenslachterij op de Markt in China”

 1. RV:

  In Yangshuo bij guilin (mooie bergjes daar) gingen we ook naar de markt waar ze ookal honden deden slachten. Ons werd echter direct gemeld dat als buitenlanders te raar opkijken daar of foto’s maken de slachtmensjes ingewanden van de honden naar je toegooien.. Ben jij er schoon vandaan gekomen?

 2. lila:

  watttt erg ik hou niet van deit soort dingen ik bedoel doe even noormaal dieren hebben regt om te leven ze zijn echt gemeeen je slacht toch ook geen mensen weeeeeeeeeee

 3. mitchel:

  wtf is jullie probleem maan deugen jullie wle viese sukkels w8ma ik zoek jullieop

 4. Joop:

  hondenvlees is lekker. ik ben in china op zakenreis geweest en in de winter is hondenvlees pas op zijn best. nederlanders die denken dat honden recht hebben op een beter leven, doe normaal. eet je geen hamburger? koeien worden ook geslacht en in landen zoals India wordt de os beschouwd als heilig dier. Verafgunst de normale indier je dan ook dat je rund eet? het is de cultuur. by the way, ik heb het slachten van honden ook dichtbij meegemaakt. niet echt smakelijk maar goed, het is tenminste vers vlees. hopelijk stuurt me baas me nogmaals naar china voor zaken.

 5. Elisa:

  Mensen die dit verschrikkelijk zielig vinden maar wel gewoon kiloknallers eten zijn hypocriet. Ik keur het niet goed hoe er met deze dieren in China wordt omgegaan, maar ik vind het walgelijk dat er Nederlanders zijn die dit aan willen vechten terwijl ze zelf kippen, varkens en koeien eten die onder erbarmelijke omstandigheden leven in de bioindustrie.

 6. martine:

  Een dier voor de slacht, woede,agressie,angst,en dat eet de mens” gezond hoor, vandaar dat er zulke gekken rondlopen in de wereld, EET SMAKELIJK!!!

 7. Klaas:

  Hondenvlees is zeker lekker. Ook in bijvoorbeeld Indonesië eten ze hondenvlees, maar dan wel met 3 kg pepers per hond. Zielig, nou niet anders dan bij andere dieren. Dieren zijn er o.a. voor om gegeten te worden. wel vind ik dat je dieren niet onnodig moet laten leiden. Overigens vinden mensen in Indonesië het zielig als ze horen dat we in Nederland paardeworst eten. Het is maar net wat in een land gewoon is. Deze plaatjes zien er luguber uit, maar heb je wel eens een Nederlandse slachterij van binnen gezien?

 8. noa:

  IK HOE VAN DIEREN EN ECHT VAN HONDEN WIE ZET DIT OP EEN EEN SITE?? DAN BEN JE ECHT NIET GOED WIJS

 9. melanie:

  VIEZE JODEN WIE EET ER NOU HONDEN VLEES W8MAAR IK VRAAG JE MOEDER OF ZE JULLIE WILT SLAGTEN VIEZE IEZE JODEN MET JE HOEREN MOEDER.

  p.s. dit is allen voor de mensen die honden eten en die andere mogen dood gaan zonder geslacht te worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  xxx

 10. mitchell:

  wat vewacht je van die kanker chinezen villen dat klote volk

 11. sammy cunze:

  wie doet er nou zoiets ik haat die mensen!!!!!!!!!!!!!!!ik
  wou dat die fucking-kut,chinezen dood wareeeeeeeeeennn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Anoniem:

  Smaakt voortreffelijk! zeker aan te raden, volg deze handleiding! http://www.hondenpage.com/hondenforum/33072/kipfilet-koken.php naar HOE KOOK IK hond.

 13. Pamela:

  Idd ik vind het ook wel een punt ik zelf eet ook vlees en overal in de wereld eten ze iets anders hier beschouwen we de hond als een gezinslid in andere landen is een koe dan weer heilig in sommige een rat en zo blijven we maar bezig ik vind msn dat er wel iets gedaan kan worden aan de manier waarop hier bij ons zie je ook nie dat de koe nog geslacht word … De manier waarop is er soms los over vind ik het is gewoon erg voor elk wezen om het zo te zeggen maar mensen ik denk dat er vele ook wel mosselen klaar maken die leven eerst ook en zo blijft heel het verhaal maar duren en duren. … De mensen die totaal niets eten van dierlijke afkomst die kunnen er op ingaan maar denkelijk eten de meeste ook nog wel vis ,of eieren en kaas en zo blijft deze cirkel maar duren en duren het zal nooit overgaan jammer genoeg en moest ik kunnen stopte ik met vlees eten maar ik kan het jammer genoeg niet laten dus zal ook niet klagen over mensen die hond,kat eten alleen wel de manier waarop ze geslacht worden

 14. Karine Verhoeven:

  Dit is toch om over je nek te gaan! Stopt dit nu nooit in dat kloteland!!

 15. denise:

  He joop wanhoop mag ik even heel duidelijk zijn ten eerste op wat voor manier ze in china met beesten omgaan is afgrijselijk en ten tweede jij hebt geen hart voor dieren als jij kan toekijken hoe ze een hond VILLEN ben jij ook een beest weet je wat jij moet doen daar gaan wonen. Hier in nederland kun je het niet vergelijken als in dat kutland ik ga daar niet heen want dan breekt de hel los. Er zouden daar geen dieren mogen leven. Dat ze maar verhongeren. Een levende hond in kokend water gooien. Is kijken of jij het fijn vind om in zon warm badje gegooid te worden want dan smaakt jou huid ook heerlijk he!!!!!!!! Ik word hier heel agressief van! Een dier hoeft niet te lijden flikkers

 16. tatiana:

  wtf wie dit op en site zet is egt gestoord.
  wie doet er nu zoiets aan honden, ogarame toch, die beesten. nou ja dit is dus china. opgepast!! neem nooit je honden of katten mee naar china ze slachten die direkt.
  ik wil en zou nooit naar china gaan!!
  mvg. tatiana x

 17. pegasus:

  IN 1 WOORD : WALGELIJK !!!

 18. rudy van iseghem:

  ik ben kwaad jopie wees maar gerust als jij zo graag hondenvlees eet ben je in mijn ogen uitschot die het niet verdient langer te leven als gezonde mens
  dan mag en ik haat alle slachtingen van dieren ik eet geen vlees vis of kippen ik zou graag degene die dat leuk vinden te slachten graag voor het leven verminken neen de dood is te zacht voor
  jullie

 19. Tess Winterswijk:

  Ik vind het heel zielig voor die honden want ik heb zelf een hond en ik hou gwn heel veel van honden en ik vind het wel een beetje raar dat jullie ( de mensen die schelden) zich een beetje normaal moeten gedragen

 20. Beau:

  IK ben vegatarisch en dat komt niet alleen door die honden maar ook omdat wij Nedelanders het tien keer zo erger doen. Die kippen worden helemaal vet gemest dan breken ze hun pootjes en ze worden met 10 tallen in een een mini hok gestopt en dan worden ze afgeslacht alsof het een voorwerp is. Ze worden dan opgehangen terwijl ze leven en dan wordt hun hoofd er afgehakt. Stel je voor dat jij het was.. Jij zal woedend worden en je hoopt dat zo veel mogelijk mensen vegetarisch worden. DIEREN HEBBEN OOK EEN LEVEN. Wij zijn geëvalueerd uit dieren en wij verpesten zo het leven van onze soortgenoten!!!

 21. #stopYulin2015:

  IK BEN EEN CHINEES. IK HOU ZIELSVEEL VAN HONDEN. IK VIND HET VERSCHRIKKELIJK DIT, IK WIL NIETS LIEVER DAN AL DIE MENSEN DIE DE HONDEN PIJN DOEN, ZWAAR TE MISHANDELEN, EEN VOOR EEN HUN OREN ERAF SNIJDEN EN DOOR HUN NEKKEN TE SNIJDEN.

  CHINEZEN ZIJN INDD NIET ZO RESPECTVOL TEGEN DIEREN DAN WESTERSE MENSEN, JE KAN HET NOEMEN ”NOG NIET GENOEG ONTWIKKELT EN KENNIS HEBBEN” OM SOCIAAL EN LIEFDEVOL MET DIEREN OM TE GAAN.

  NIET IN HEEL CHINA WORD HONDEN GEGETEN ALLEEN NOG IN 1 PROVINCIE, YULIN. ELK JAAR WORD EEN FESTIVAL GEHOUDEN IN YULIN EN DAAR WORDEN DUIZENDEN HONDEN GESLACHT.

  AUB!!! STEUN #STOPYULIN2015 ZET HANDTEKENING VOOR HET STOP VAN HONDEN ETEN IN YULIN

  AUBB!!

 22. #stopYulin2015:

  Er zijn al duizenden handtekeningen gezet voor de organisatie #stopyulin2015 de meeste komen uit de VS, Engeland en Australie.

  Steun #stopyulin2015 en zet handtekeningen!

 23. Lynn:

  Als we genoeg handtekeningen hebben kunnen we wellicht dit massaal walgelijk misselijkmakende tyfus zooi stoppen.
  Alstublieft zet handtekeningen!

  #STOPYULIN2015

 24. dolly:

  Please, stop deze vreselijke dierenmishandeling,
  Iedereen die een hond als huisvriend heeft
  moet hier vreselijk van huilen, honden
  zijn de beste vrienden van de mens, ze helpen
  bij aardbevingen en begeleiden de blinden en zo veel meer…

  Shame on you all……………..

 25. panis sonja:

  het is ook je kan het noemen hoe jullie willen he joop overal is er dierenmishandeling en de manier waarop jij reageert en het beziet wij weten allemaal dat in nederland ybelgie en noem maar op in de slachthuizen ook barbaarse slachtingen gaande zijn dan nog hier is wel meer controle over zo toestanden en dan nog eenhond of kat kan je niet vergelijken met vee dieren zo simpel die chinezen koreanen en noem maar op die zijn duizend jaar achter een hond en kat zijn geen dieren voor consumptie en de manier waarop al helemaal niet die doen daar nog veel erger dan kannibalen dat smerig volk dieren zijn niet op deze wereld gekomen om een hel op aarde te moeten meemaken ze leven even graag als wij vergeet dat niet als een hond een persoon bijt word het afgemaakt als een pedofiel een kind aanrand word die nog geprezen het grootste rotzooi op aarde zijn mensen barbaren psychopaten en noem maar op en onschuldige dieren moeten voor alles lijden sorry hoor maar ik hou veel meer van dieren als van mensen