Fijn televisie kijken tijdens het Zeiken in China

Gepubliceerd op vrijdag 8 mei 2009 door Tycho

china_tv_wc_1

Een hotel in Xingyi in de provincie Guizhou heeft in de wc flatscreens boven ieder urinoir gehangen zodat geen mens zich nog hoeft te vervelen tijdens het gezeik.

china_tv_wc_2

De pisser kan channel changen tot hij iets aardigs vindt, vrijheid immers uit zich immer in de plee. Die knopjes op de buis zal men hopelijk af en toe wel wassen anders krijg je me toch een broedplaats voor bacterie├źn. “Waar heb je dat opgelopen!?”, vroeg zijn vriendin woedend toen zij van de dokter hoorde dat hij een homo-soa had. Uitkijken heren, uitkijken… Handschoentjes aan, eerst. Hoe echter leg je dat weer uit als je die een keer vergeet uit te trekken met je dronken bek.

Het dunkt mij ook dat je met een plas niet echt in het verhaal van zo’n film komt, een flink bierlek duurt maximaal vijf minuten, dan mis je dus net de clou. Risico aanwezig: zeikerds blijven staan na hun gezeik en houden daarmee anderen van hun behoefte. Wellicht kan men daar een regel voor maken, bijvoorbeeld ‘na vijf minuten opdonderen ook al gaan ze net neuken’. Dan is er wel een toezichthouder nodig die een en ander bijhoudt met een klok. Niet eenvoudig allemaal maar waar een wil is is een weg.

china_tv_wc_4

Ook aan de schijters is gedacht, hoewel de channel change moeilijker bereikbaar is en nekspieren onder spanning kunnen komen. Voordeel is de deur; je kan nog eens rukken als je die geile donder met die dikke tieten ziet in je favoriete soap-serie en dat kan niet thuis want mevrouw kijkt mee.

china_tv_wc_3

Daar de ingang. De watermachien is strategisch geplaatst, dan kan men eerst wat drinken om toch te zeiken en te kijken als het eigenlijk niet hoeft.


Comments are closed.