Fraaie kleine Schermpjes in de Supermarkt in Beijing

Gepubliceerd op zaterdag 2 april 2011 door Tycho

beeldscherm-suupmarkt-bei-1

Een nieuwe trend in het supermarktland van Beijing: kleine schermpjes bij producten van een bepaald merk met een reclamefilm of instructiefilm voor die producten, met het volume op honderd. Erg leuk. Op de eerste plaat een schermpje bij kakkerlakbestrijdingsmiddelen. In de film onder andere een introductie van de fabriekant, een uitleg over het gebruik van produkten en een gladde verkoper in een lichtblauw jasje.

beeldscherm-suupmarkt-bei-2

Een schermpje bij een typesoort wasmiddel. Geen gewoon wasmiddel maar iets specifiex. Op het filmpje uitleg over het gebruik. Geen beste uitleg, na drie keer kijken was het mij nog steeds niet duidelijk wat het produkt nu precies deed. De vrouw in het filmpje leek het ook niet te weten, op bijna alle beelden keek zij wanhopig en vol twijfel naar een stuk onduidelijk kledij.

beeldscherm-suupmarkt-bei-3

Een schermpje bij plasttiek-doorzichtig vershoudfolie. Op het filmpje uitleg over het gebruik. Een goed filmpje, het zag een bord met drie kersen waar twee handen een stuk plastiek-doorzichtig verhoudfolie over spanden. Klip en klaar. Dan begon het fimlpje opnieuw.

beeldscherm-suupmarkt-bei-4

Een iets groter scherm bij een kraam met gezondheidsproducten zoals noten, zaden, pinda’s en biologisch geteelde sla. Op het filmpje een uitleg over het gebruik, ic hoe de gezondheidsproducten in het gewone koken kunnen gebracht. Geen rijst met rundvlees meer maar rijs met rundvlees en zaden.

Comments are closed.