Frank Boeijen in Beijing

Gepubliceerd op zondag 20 november 2011 door Tycho

frank-boeijen-beijing-1

Frank Boeijen, de Bedwinger van het Gelredome, speelde gisterenavond in een goeddeels uitverkochte Dao Club in Beijing. De gig maakte deel uit van de Metropolis Tour met ook twee concerten in Shanghai. Frank was in Beijing goed bij stem en zong altijdgroeners zoals Zwartwit, Afscheid, In mijn bloed en De verleiding.

frank-boeijen-beijing-2

Het feest barstte los toen de band Kronenburg Park inzette, luidkeels met valse piano en als allerlaatste nummer. Een nette buiging voor het vrolijke publiek was er niet bij, de hele band spurtte na de laatste drummenslag teen naar de kleedkamers om daar met z’n saam heel veel bier te gaan drinken. Toch een mooi feest, ook dankzij de lekkere Indonesische hoeren daaro in de Dao. Hik!

5 Reacties op “Frank Boeijen in Beijing”

 1. Matt:

  In Shanghai was de band geweldig, mede door betere geluids apparatuur en zalen waren beide concerten een groot succes. In beide gevallen bleef Frank & band meer dan 2 uur in de zaal om met fans te praten, drinken en na te genieten.
  In Beijing was de zaal, en de muziek voor- tijdens-, en na het concert er niet naar om gezellig een biertje te pakken of na te praten, je kon elkaar niet verstaan, en inderdaad waren we omrings door hoeren. Kan het de band niet kwalijk nemen dat ze liever backstage bleven….

 2. Desiree:

  Al met al hebben Frank, de band en partners een fantastische tijd gehad in Beijing en dat zijn hun woorden. Het was niet optimaal, club en geluidsapparatuur, maar dat was te wijten aan tijdgebrek. De geluidtechnicus, Geerd, heeft wonderen verricht !! Het was dan toch nog een hele geslaagde avond ook al waren er wat minpuntjes, daar zijn we het allemaal over eens, maar dat werd veroorzaakt door bovenstaande reden. Hun verblijf hier was geslaagd !

 3. Mr P.:

  Fittie tussen Beijing en Shanghai op Chinablog, wat leuk. Ik was bij het concert in Shanghai en daar bleef Frank echt geen twee uur hangen, hij was na een heelklein uurtje weg. Uit beijing hoorde ik over een ruzie tussen de band en een ‘manager’ uit Shanghai? wie weet daar meer van?

 4. JFWC:

  …heb weer heel wat gemist, lees ik al (!). Donderdag a.s. DJ Krush uit Japan in Yugongyishan, Beijing. Anybody?!

 5. Berry Janssen:

  Hallo,

  Is er iemand die iets van een ticket of een (tour)poster heeft van dit optreden van Frank Boeijen? Dit zou een mooie aanvulling zijn voor in mijn Frank Boeijen collectie.

  Groeten
  Berry Janssen
  berlietho@hetnet.nl