Freaky Clown in verlaten Amusement Park in Peking, China

Gepubliceerd op maandag 11 mei 2009 door Tycho

freaky_clown_china_1

Terug in de Tijd, dat doe ik soms graag, weer even de Lente Ruiken. Die dag was een typische Peking lentedag, zie die lucht, zandstormpje maar geen gelul, gaan met die banaan! Zo kwam ik met Mijn Allermooiste terecht op een nieuw maar bijna geheel verlaten amusement park dichtbij het Vogelnest op de Olympic Green. Daar vond ik eerder de Fuwa’s en toen ook deze zeer freaky clown op de top van een soort draaimolen. Geen kind natuulijk, dat daar nog in durfde.

freaky_clown_china_2

Het had een mannelijk gezicht maar was gekleed als een vrouw. Op zich niet heel wonderlijk, clowns zijn een bende gekkies bij mekaar maar de uitdrukking en het dode dunne armpje gecombineerd met het vreemde groene werplicht en het stof in de duistere lucht maakten het geheel angstaanjagend.

Dit was twee uur middag, iets later misschien. Ik zag het eerst niet eens, Zij Zag met haar stralende oogjes, ik zie niet alles, daarom nu juist mocht ze met mij mee. Een Eer Ja!

freaky_clown_china_3

Een overzicht van de situatie. Ogen open houden voor overzicht!, zoek altijd de hoogste berg! Da’s van Sun Tzu, een zelfbenoemd oorlogsfilosoof. Die kinderkarretjes zijn weinig minder freaky dan hun papa en mama gevangen in ene mens.

Op de achtergrond nu, hier thuis bij schrijven dat is, draait de superband Roxette op de cd player. Per en Por, of wat ook, weet niet meer, zoek het zelf uit, zingen samen ‘Dangerous’ en da’s aardig want dat was precies die clown. Wij maakten ons na het platen van de platen dan ook rap uit de voeten.

Nu zing Por ‘It must have been love’, en da’s nog eens duizendmaal toepasselijker. Huil snuit, dit verhaal is uit.


Comments are closed.