Gekke Man uit China Niet Bang voor 10 Gewapende Agenten

Gepubliceerd op maandag 31 mei 2010 door Tycho

gekke-mesman-china-1

Een gekke man zette de boel op stelten bij de Fangcunkou busterminal in Guangzhou in de provincie Guangdong. De man dacht onkwetsbaar te wezen en viel tien gewapende agenten aan met een vrij klein mes.

gekke-mesman-china-2

Stukje terug in de tijd. De gekke man liep rondjes over het plein voor de terminal, hij schreeuwde allerlei onverstaanbaars en zwaaide wild met zijn mes. De politie was binnen vijf minuten ter plaatse en spande een plastieken lint waar de man aardig genoeg braaf binnen bleef.

gekke-mesman-china-3

De gekke man had enige bullen bij waar hij een fles uit voorschijn toverde. Omstanders waren bang dat de fles gevuld zou wezen met benzine waarmee de man zichzelve in hens wou steken. Toch nu!, een kinderoog kan zien dat die fles leeg is. De politie nam de angst echter serieus en viel aan.

gekke-mesman-china-1

Nog eens de kopplaat. De agenten gaan voorzichtig door het lint, de gekke man chargeert met zijn mesje in de aanslag.

gekke-mesman-china-4a

Gehelmde aganten schrikken zich een aap en trekken zich tactisch terug achter hun lint.

gekke-mesman-china-4

De tweede aanval van politie is beter doordacht. Geschilde agenten onsingelen de gekke man en nemen boofdien een ladder mee.

gekke-mesman-china-4b

Eerlijk niet; wel onvermijdelijk. De agenten krijgen de gekke man baas met hun schilden. De gekke man had beter een lang mes meegenomen, of een zwaard of een lans. Zo’n klein mesje, wip m’n vriendin zou het er in de keuken niet eens mee doen, beperkt de effectieve reikwijdte in het gevecht. Zoals Sun Tzu al zei: “hou de vijand op afstand”.

gekke-mesman-china-5

Hallo gekke man, daar ben je dan.

gekke-mesman-china-6

De gekke man werd ter plekke aangehouden. Hij kan zich gaan voorbereiden op een flink aantal jaartjes brommen tussen al het andere geboefte.

Comments are closed.