Gratis 500ml Blik Bier en kartonnen Tasje bij het Food & Wine magazijn in China

Gepubliceerd op zaterdag 16 juli 2011 door Tycho

gratis-bier-china-1

Zo. Daar hebben wij me weer een mooi gratis ding uit de Chinese supermarkt. Today zijn het twee gratis dingen. Bij het magazijn Food & Wine (美食美酒, mooi voedsel, mooie drank) kwam een gratis blik 0.5 liter Duits Tucher Pilsener en een gratis kartonnen tasje waarmee koper het blik gemakkelijk van A naar B kan nemen.

gratis-bier-china-2

D’achterkant van de verpakking met het kartonnen tasje.

gratis-bier-china-3

Een blik van dichtbij op de verpakking. Het blik bier en het kartonnen tasje waren met keihard plastiek teep aan het magazijn vastgemaakt. Het magazijn zelf was nog eens verpakt in een plastieken.

gratis-bier-china-4

Zaten echt goed vast. Kijkje achter de ChinaBlog schermen. Dit was toen ik haast wanhopig met al mijn kracht, hik, het blik bier van het magazijn probeerde af te pellen. Geen ei voor beginners godverdomme, ben blij da’k teegwoordig gewichten train, had al mijn krachten nodg voor dit grapje.

gratis-bier-china-5

Uiteindelijko kreeg ik het hele zooitje los. Op de plaat: het magazij in zijn plastieken verpakking, rechts het gratis blik Tucher Pilsener en linksachter het kartonnen tasje.

gratis-bier-china-6

Kijken wij eerst even naar de drager, het magazijn. Food & Wine handelt vooral over recepten voor kookzaken en eiglijk heel wening over drank. Een teleurstelling indeed.

gratis-bier-china-7

Het magazijn Food & Wine uit zijn verpakking.

gratis-bier-china-8

Een paginaplaat uit het magazijn. Over mooie dingen met groenten. Nu zeg, doe mij maar lekker worst hoor.

gratis-bier-china-9

Ha!, toch een beetje bier. Mooi, want nu kunnen wij weer verder.

gratis-bier-china-91

De gratis dingen bij mekaar op de plaat. Tasje lijkt stevig maar is niet. Het viel alle kanten op. Voor het platen van de plaat gebruikte ik dan ook een contragwicht aan de achterkant. D’as verder niet te zien op de platen, een bewijs van mijn genialiteit op dit gebied, niet?

gratis-bier-china-92

Het kartonnen tasje vatte een genoegen: een waardebon voor een gratis o.5 Tucher in een bar in Beijing en in een bar in Tianjin. Nou, daar moe’k dan maar beide heen.

gratis-bier-china-93

Het 500ml blik Tucher Bier in het kartonnen tasje.

gratis-bier-china-94

Een deel Tucher bier gegoten in mijn tradtionele Chinese drakenbeker. Ik had veel dorst gekregen na al dit schrijven.

gratis-bier-china-95

Ah la!, geen bier voor mij vandaag. De roze bus was mij voor.

Comments are closed.