Gratis batterij bij twee Snickers-chocoladerepen in China

Gepubliceerd op woensdag 26 oktober 2011 door Tycho

aa-snickers-china-1

Today een eigaardig gratis ding uit de suupmercadoo in China. Ik vond in de fameuze Friendship Store in het Sanlitun hikdistrict in Beijing een speciale feestverpakking met twee Snickers-chocoladerepen een eén (1) gratis batterij voor 17 yuannen. Leuk. Snickers heet in het Chinees Shilijia, 士力架 (web), en da’s een betloze klankvertaling van Snickers.

aa-snickers-china-2

De twee Snickers-chocoladerepen en de gratis batterij uit hun primaire verpakking. De secundaire verpakking was speciaal op de ene batterij ontworpen, zat in in cies passens vakje tussen de twee repen. Wa’n werk is da’llemaal geweest zeg, designen en zo, dan opsturen naar de verpakkingsbrikant, sampeltje, enzovoort heen en weer tot het goed is. En daar zit de blije klant dan met zijn ene batterij. Nou, fuk hoei.

aa-snickers-china-3

De twee Snickers-chocoladerepen en de gratis batterij uit hun secundaire verpakking. De Snickers-chocoladerepen veronderstel ik bekend, keilen wij teen door naar het gratis ding.

aa-snickers-china-4

De ene gratis batterij is een kind van fabrikant Nanfu, 南孚 (web), een der grootste batterijenfabrikanten van China. En dat nu is aardig, want de concurrentie op de Chinese batterijenmarkt is hevig, en meest komen de gratis dingen met de batterij mee en niet lijk nu cies andersom.

aa-snickers-china-5

Bleek nog eens een extra, tertiaire, verpakking rond de batterij te zitten. Nou moe, eens, wel, hier is het ding dan, naakt in zijn eenzaam zijn.

aa-snickers-china-6

De batterij bleek juist genoeg kracht te hebben om mijn fraaie ‘I Love You’-prieel aan te drijven. Het prieel beeldt twee geliefden in een schommelstoel. Na aanzetten gaan de lampjes branden, speel de muziek, schommelt de stoel, en geven de twee kleine meisjes rechts mekaar een zoen. Een zeer schoon machien, alweer zes jaar gelee gekocht in een buurtsuup, nu voor het eerst op ChinaBlog.nl. Laat doe ik nog eens een part verhaal over, see you for now.

2 Reacties op “Gratis batterij bij twee Snickers-chocoladerepen in China”

  1. Shigeko:

    Rauwe andijvie is lkeekr, idd met zelf gemaakte aardappelpuree met melk en roomboter. precies wat een mens nodig heeft! ga toch niet mijn aardappels rauw zitten knagen?!

  2. Dilkhaz:

    Bonjour,j e9change une PS3 slim 120go + 4 jeux + 2 manettes, cronte un ipad 1.la console est en tre8s bonne e9tat sauf que le lecteur blu ray est e0 changer ( pas tre9s cher sur le net ). Je suis preat a de9bourser un peu d’espe8ce en plus. Pour plus d infos merci de me contacter par mail ( ). Je poste cette annonce sur ce site, qui sait avec un peut de chance.Merci