Gratis Bokshandschoenschaar bij de Xi Yangyang yu Huitai Lang

Gepubliceerd op zaterdag 26 februari 2011 door Tycho

schaaptijd-1

Een mooi gratis ding bij een uitgave van de Xi Yangyang yu Huitai Lang, 喜羊羊与灰太狼, een magazijn naar de populaire Chinese tekenfilmserie Xi Yangyang yu Huitai Lang, 喜羊羊与灰太狼, in het Engels vertaald als Pleasant Goat and BigBig Wolf. De serie handelt over vijf schapen en twee wolven, de wolven proberen steeds de schapen te vangen en op te eten maar dat lukt dus niet.

schaaptijd-2

De achterkant van het magazijn, nog in zijn verpakking. Het blad deed 8 yuannen en dat is voor Chinese magazijnen een goede gemiddelde prijs. Linksboven op de achterkant een der schapen met een kerstmuts op zijn hoofd in een arrenslee. Het magazijn loopt niet achter de zaken aan, neen, ik doe. Ik kocht dit magazijn in november 2009 en het verdween in een kast, vandaag dreef het toevallig boven. Gelukkig maar.

schaaptijd-3

Het magazijn uit zijn verpakking, het gratis ding uit zijn secundaire verpakking. Het magazijn is net zo groot als vergelijkbare magazijnen in oud Eurpa, iets groter dan A4, in de publicatiewereld ook wel geduid and ‘A4-plus’.

schaaptijd-4

Beneden kijken wij verder naar het gratis ding, nu eerst naar het dragend artikel, ic het magazijn, met een paar blikken in het binnen. Op de plaat een gedeelte van een verhaal over de wolven en de schapen die mekaar bestrijden in een oerwoud met Inca-achtige tempels. De wolven krijgen superkrachten in een der tempels en weten daarmee de schapen bijna te vangen. De schapen echter krijgen in een andere tempel nog supere krachten en dan ist weer afgelopen met de wolven.

schaaptijd-5

Een gedeelte van een verhaal over de wolven en de schapen die mekaar bestrijden in een magische dierentuin. De wolven weten een krokodil te betoveren om mee op de schapen te jagen. De krokodil krijgt echter berouw bij het zien van de kleine schaapjes en dat doorbreekt de betovering, vervolgens krijgt de krokodil een babykrokodil. De wolven komen in verhaal dal al niet meer voor.

schaaptijd-6

Een spelletje voor de heel kleinen, zij moeten de artikelen in de winkel raden. Uitbater van de winkel is een grote wolf, in de winkel werkt een vosje. Onder andere te koop: bananen, appels, een hamburger en divers snoepgoed.

schaaptijd-7

De gratis bokshandschoenschaar in zijn primaire verpakking.

schaaptijd-8

De gratis bokshandschoenschaar uit zijn pimaire verpakking.

schaaptijd-9

De bokshandschoenschaar van dichtbij. De bokshandschoenschaar is gemaakt van plastiek en bestaat uit drie delen: het schaargedeelte, het uitklapgedeelte en de grote gele handschoen. Het plastiek voelde niet erg stevig en de handschoen zat vrij los op het uitklapgedeelte.

schaaptijd-91

De bokshandschoenschaar uitgeklapt. Onuitgeklapt meet de schaar tien centimeters, uitgeklapt 25 centimeters. Voor uitklappen is enige kracht vereist, de heel kleine kinderen zijn vermodelijk niet tot uitklappen in staat. Dat echter is misschien maar goed, die kleine bengels zouden mekaar de ogen nog uitboksen!

schaaptijd-92

Ik teste de bokshandschoenschaar op een van mijn plastieken Jaar van het Konijn-konijnen. Het dier huppelde vrolijk over de vloer van mijn plaatstudio en had nix in de gaten. Ha!, dom konijntje, wij zullen jou eens krijgen.

schaaptijd-93

De klap had een devasterend effect op het konijn, zonder zelfs maar op zijn zij te komen landde het dier direct op zijn ruggetje met de pootjes in doodhouding in de lucht.

schaaptijd-94

Gelukkig viel het allemaal mee, het konijn was vooral heel erg geschokken. Even later waren het konijn en de bokshanddschoenschaar samen fijn aan het spelen.

Comments are closed.