Guo Jingjing bij Fitheidsmanifestatie

Gepubliceerd op woensdag 11 augustus 2010 door Tycho

guo-jingjing-china-fitness-0

China’s sexy duiksterretje Guo Jingjing bezocht de Nationale Fitheidsdag in Zhengzhou in de provincie Henan. De Chinese overheid maakt zich grootzorg over vetzucht onder jongeren en hoopt hen met dit soort festiviteiten aan sport te krijgen.

Guo Jingjing kwam voor nop want voor de goede zaak. Ze droeg een kek t-shirt met een geborduurde vlinder, een zeer korte wijde plooirok, witte sokjes en wit-goud leren Nike schoenen. Achter Guo een organisatievrouwtje met hitsige witte handschoentjes.

guo-jingjing-china-fitness-1

Guo Jingjing moest het startschot geven voor de fitheidsdag, nu, dat kon ze wel maar echt makkelijk ging het niet. De meneer rechts is een beroemdheid in Henan, hij heeft een praatprogramma op de lokale televisie.

guo-jingjing-china-fitness-2

Gelukt weer. Een startschot gaat deesdag niet meer met een echt pistool maar met afstandsbediening zonder kruit of kogel. De hele procedure is digitaal, de starter drukt op een knop en de knal klinkt door de luidsprekers. Guo Jingjing kan dus helemaal geen last van d’r mooie oortje hebben, dat boefje, maar het staat altijd leuk voor op de camera.

Comments are closed.