Guo Jingjing doet een Ieventje voor Anta

Gepubliceerd op vrijdag 25 maart 2011 door Tycho

gjj-anta-china-1

China’s schoonste duiksterretje Guo Jingjing deed een ieventje voor het Chinese sportkledijmerk Anta. Het was Jingjing’s eerste optreden in het openbaar sinds zij bekendmaakte te stoppen met duiken. Guo Jingjing wil zich richten op de promotie van de duiksport in het algemeen en op veel geld verdienen met snabbeltjes zoals het deze.

Het meisje rechts is een presentatrice en doet verder niet ter zake. Guo Jingjing is van top tot teen, wel, haar onderbroek kunnen wij niet zien, gehesen in Anta, de roze top staat haar goed.

gjj-anta-china-2

Tijdens het ievent vroeg het journaille ons Jingjing naar haar nieuwe leven. Ze vertelde het duiken aan de ene kant te missen en aan de andere kant ook niet. De eigenwijze Jingjing had immer een moeizame relatie met de betuttelende Chinese duikbond die het nodig achtte haar regelmatig voor zus of zo in het openbaar terecht te wijzen.

gjj-anta-china-3

Eens kwam het zelfs zo ver dat Jingjing door de bond bijna uit het Chinees team werd geknikkerd. Dat gebeurde uiteindelijk net niet want de bond wist ook wel: Jingjing = een gouden medaille. Jingjing doet het met Kenneth Fok, de zoon van de Hong Kongnese huisjesmagnaat Henry Fok.

gjj-anta-china-4

Het leuke meisje links is Jane Zhang, aka Zhang Liangying, een zangeresje. Hier is zij nog eens in het groot:

jane-zhang-anta-china-4

Zie hier voor Jane in een geile jurk.

Comments are closed.