Hertenhoornbloed Drinken in China

Gepubliceerd op maandag 24 augustus 2009 door Tycho

hertenbloed_china_1

Boertjes in Lanshan in de provincie Hunan drinken graag hertenhoornbloed, ze denken het daardoor meer en langer te kunnen doen. Een stadskind ging bij de boeren op bezoek en plaatte hun ritueel. De platen zijn buitengewoon schokkend, zeker voor dierenliefhebbers. Op de plaat boven het hert in de martelstal, zie ook die donkere vlekken op de muur en de grond; dat is bloed.

hertenbloed_china_2

Het hert gaat met een paar trappen tegen zijn poten neer, herten staan niet zo stabiel. Drie mannen binden de beentjes aan mekaar en het hert kan geen vin meer verroeren.

hertenbloed_china_3

Een der mannen zet een ijzerzaag in de hoorn, het hert kijkt verschrikt maar kan gelukkig niet zien wat er gebeurt. Het heeft wel pijn, volgens het stadkind blaatte het luid en liet het scheetjes van angst.

hertenbloed_china_5

Het hoornbloed werkt alleen als het van een levend hertje komt. Het moet namenlijk vers en warm zijn, het bloed in de hoorn op de plaat oogt bijna fruitig.

hertenbloed_china_6

De mannen drinken, of eigenlijk likken, het bloed uit de hoorn waardoor zij die nacht heer en meester zijn in het echtelijk, of niet echtelijk, of ieder, bed.

hertenbloed_china_7

De man die ook de hoorns afzaagde is begaan met zijn beesten, hij verbindt de stompjes netjes met een paar vellen wc-papier. Als het bloeden stopt maakt men het hert weer los want wie niet bloedt heeft geen pijn. Het hert mag nog even verder leven tot het vet genoeg is voor de slacht.


6 Reacties op “Hertenhoornbloed Drinken in China”

 1. Hein:

  Stop western media bias.
  China is the best šŸ™‚

 2. vreselijk:

  te gruwelijk voor woorden echt waar zou graag ook ff zagen aan die gasten

 3. SJ:

  bah

 4. dier:

  ik ben niet altijd dierenvriend maar dit gaat te ver. ik roep iedereen uit de wereld op, ga naar berghoekstraat 13 kruiningen voor protest

 5. Amber:

  Wattefuck are These People doing ?

  Thats Just animal toture , Thats not Normal!!!

  LET THIS STOPPP! AND PROTESTT

  thanksss!

 6. mitchell:

  chinezen wat een vreselyk volk dood aan ze wou dat ze allemaal te pletter vielen