Hoer uit China draagt Erg Korte Rok of eigenlijk Niet

Gepubliceerd op woensdag 29 april 2009 door Tycho

hoer1

Plop, ik blijf in de Dongbei the whole day, het is daar toch zo aardig. Op de platen een hoer in een buitenwijk van de metropool Jilin die onderhandeld met een klant. Ze staat voor een kapperszaak (groen neon rechts op plaat), hoeren zitten in China in kapperszaken of in kareoketenten. Haar jurk lijkt erg kort.

hoer2

Jilin la!, de stad van zeven miljoen hoeren! Ik ga nog eens een lied schrijven voor die stad, het begint met: “Jilin la!, de stad van zeven miljoen hoeren!”, en dan nog wat bij: “Jilin la!, de stad van zeven miljoen stinkende honden!”, da’s voor het tweede couplet, beide zinnen kunnen ook samen in het refrein, ik moet vanavond eens kijken met mijn gitaar.

hoer3

Ze heeft erg grote voeten.

hoer4

hoer5

hoer6

Ze loopt als een eendje met een hersenschudding en een dronken bek tegelijk. Ze heeft buiten die in haar vacht ook veren in haar heupen.


7 Reacties op “Hoer uit China draagt Erg Korte Rok of eigenlijk Niet”

 1. o.o:

  ik vind het wel een lekker wijf

 2. Nemanja Valentic:

  Wat!! Dat is wel mijn moeder he!

 3. anthony:

  wie di gedaan heb is een loozer doe je toch nie!

 4. erik:

  haar loopje lijkt wel een oud wijf

 5. Kijkert:

  Haha drunken duckface

 6. Frans:

  Ik wil met haar trouwen.

 7. clogopa:

  chia bupi flosavi zonnera