Hoeren en Hoerenlopers Opgepakt in China

Gepubliceerd op woensdag 9 juni 2010 door Tycho

hoeren ende hoerenlopers china 1

Hoewel China tegenwoordig meer hoeren per hoofd van de bevolking telt dan Thailand en Cambodia bij mekaar is prostitutie officieel nog steeds verboden. Meestal laat de politie hoeren en hoerenlopers ongemoeid  zolang men zijn zaakjes maar niet al te opvallend afhandeld.

Maar als de boel de spuigaten uitloopt grijpt de politie hard in, zoals hier bij een aantal massagesalons en kapperszaken in Haining in de provincie Zhejiang. Op de bovenste plaat de hoeren en hoerenlopers in een cel.

hoeren ende hoerenlopers china 2

Agenten in burger arresteren een hoerenloper.

De politie arresteerde 16 hoeren en acht hoerenlopers. De lopers komen er met een waarschuwing vanaf, hoewel politie heel kinderachtig het thuisfront informeert. Met een beetje pech plaatst de politie ook nog de platen van de actie op het internet, lijk in dit geval. De hoeren krijgen een boete, brommen een nachtje en belanden weer op straat.

hoeren ende hoerenlopers china 3

Agenten in burger escorteren twee hoeren. In China zijn de meeste hoeren te vinden in bars en clubs, dat zijn vaak de wat duurdere die zelfs wel een woordje Engels kunnen. De rest van het spul, import van het platteland, werkt in massagesalons en kapperszaken.

Niet iedere massagesalon of kapperszaak is een hoerentent, wel, wie zegt dat hij per ongeluk in een hoerenkapperszaak of een hoerenmassagesalon terecht kwam liegt dat hij barst, welke kapster of masseuse staat halfbloot te wachten achter het raam? Aardig genoeg staan in deze zaken immer kappersstoelen en massagetafels opgesteld, da’s de dekmantel indeed.

Comments are closed.