Hoertjes Opgepakt in Xi’an, China

Gepubliceerd op dinsdag 17 augustus 2010 door Tycho

hoeren-china-xian-0

Politie in Xi’an in de provincie Shaanxi organiseerde een grote zedencampagne, voornaamste doelwit waren de hoerententen. Prostitutie is verboden in China maar wordt meestal gedoogd tot de hoeren en hun klanten het te openlijk doen.

Waar de grens ligt weet niemand maar eenmaal overschreden grijpt de politie in en verdwijnen de meisjes een nachtje in de bak, de volgende dag staan zij weer buiten. De hoerenlopers krijgen een waarschuwing en, heel gemeen, de politie doet een belletje naar huis.

hoeren-china-xian-1

Een afwerkplek, hoer heeft een paar beste.

hoeren-china-xian-2

De politie nam zoals gewoonlijk cameraploegen en schrijvende pers mee, dit moet nieuwe hoeren en hoerenlopers weerhouden het verkeerde pad te kiezen.

hoeren-china-xian-3

Politieman leert de boeven een lesje, camera kijkt mee.

hoeren-china-xian-4

Afgevoerd, onder veel bekijx.

hoeren-china-xian-5

Agenten kijken verbaast naar een vreemd apparaat in Chinees-traditionele stijl. Wel, net zo verbaast als ik, wie oh wie weet wat het doet?

2 Reacties op “Hoertjes Opgepakt in Xi’an, China”

  1. annie sloth:

    als ik het wel heb is het een rem voor een roulette tafel degene die achter de tafel het balletje gooit kan op deze manier het spel beïnvloeden

  2. Addie:

    Eigenaardig toch, voor een provincie waar in de hotelkamers condomen allerhande, tot minivibrators toe deel uit maken van de vrij te kopen hulpmiddeltjes, uitgestald in de badkamer, met de prijs erbij. Zonder enige moeite of schroom te kopen. Zoek naar de haarkapper of beauty parlor in het hotel, en je komt zo bij de hoertjes terecht.