Impotentie Kliniek in China Maakt Reclame

Gepubliceerd op maandag 8 maart 2010 door Tycho

impotentie-kliniek-china-1

Impotentie is een gewoonte waar men ook in China niet graag in het openbaar over praat. Toch hebben heel veel Chinese baasjes er last mee en daarom leven de buitenlandse mannen goed. Voorzichtig ontstaan de laatste jaren links en rechts de eerste impotentieklinieken om de Chineesjes weer op weg te helpen.

In de marketing slaat men nu soms door, dit is een kliniek in Shenzhen in de provincie Guangdong, het banier roept impotente mannen zich te melden voor een kuur van 1 millioen yuan, 100.000 euro. De geile meisjes zijn ‘zusters’ en delen reclamefolders uit. De dikbetiette vrouw op de eerste plaats weet het van haar man en toont interesse.

impotentie-kliniek-china-2

De meisjes met hun ellenlange benen geven een foldertje aan de doelgroep: de Chinese man; niet die ene, neen, het instituut. In het westen denkt men wel dat het ene-kind beleid bestaat om overbevolking te voorkomen.

impotentie-kliniek-china-3

Dit is niet waar, het beleid bestaat om het gezicht van het instituut te redden. Beleid wel een beetje doorgeslagen, boze reacties van Christenhonden uit Amerika en zo, maar men heeft het er voor over hoor. Zie weer die benen.

impotentie-kliniek-china-4

Dat rechter heeft ook nog behoorlijke tieten zeg, ze zou mij wel van mijn problemen helpen. Sterker, ik zou wat voorwenden om haar bezig te zien met zo’n tangetje, een pomptang dat is voor mij natuurlijk.

impotentie-kliniek-china-5

Zuster houdt hem hoog.

Comments are closed.