Jongetje met half ingeslagen hoofd uit China, filmpje!

Gepubliceerd op vrijdag 19 augustus 2011 door Tycho

jongetje-china-hoofd-1

Een dramatisch filmpje van een vier-jarig baasje uit de provincie Henan dat door zijn stiefmoeder met een spatula een half hoofd werd geslagen. Het verhaal van de familie zit vol doffe ellende. De ouders van het baasje scheiden mekaar toen de kleine twee jaar oud was.

Mama vertrok met de noorderzon en de baby bleef bij papa. Die vond via internet een nieuwe vrouw die prompt kwam inwonen. Stiefmama en kleine konden het laas niet best met mekaar vinden. Papa vetrok voor werk voor langere tijd naar het verre Shanghai, de situatie thuis liep snel op de klippen…

Toen het baasje voor de zoveelse keer aan het dreinen was kon stiefmama het niet meer aan en mepte zijn schedeltje aan gort. Wonder boven overleefde het baasje. De stiefmoeder zei in het ziekenhuis dat baasje gevallen was. Baasje vertelde politie echter het ware verhaal. De politie kon niets ondernemen tegen de stiefmoeder omdat de getuigenis van zo’n jong kind geen waarde heeft.

De kleine is opgenomen door de ouders van papa en ondertus al vijf keer aan zijn koppie geopereerd. Het gaat hem nu lichamelijk goed maar de hersentjes zijn voor immer kapot. De boze stiefmoeder is net als de echte moeder met de noorderzon vertrokken.

In het filmpje het baasje met zijn grootouders, oma huilt:

Een reactie op “Jongetje met half ingeslagen hoofd uit China, filmpje!”

  1. Danny:

    waarom niet gelijk de bankrekening vertalen voor als er mensen willen doneren ?