Journaliste uit China valt in Put

Gepubliceerd op zondag 12 april 2009 door Tycho

put0

Dat krijg je nu met al die blogjes die ergens als eerste willen wezen! Die haast toch mijn besten, het is thuis veel beter kijken. In de stad Luoyang in de provincie Henan, jo Henan, was er een gaslek en deze journaliste ging dat eens verslaggeven en donderde at the scene in een put.

put1

Brandweerlieden, toch al duk met hun gasbisnis, kregen het kind er nog eens bij. Dapper zo zij waren tokken ze de journaliste uit de put en weer terug op het droge. Daar ging haar verhaal maar weer een velddag voor lui, lache achter de pc!, zoals ik die daar dan weer iets over lullen.

put2

Daar she is back met haar kameera, erg dankbaar lijkt ze niet, staart beteuterd naar d’r laarzen, die waren wel vijfig yuan op de markt verdikmedop, da’was een inventment ja in de toekomst van haar leven als een opmars naar CCTV9, produceren produceren en dan nog meer wat! De journaliste kwam er trouwens, trouw toch eens, homo’s!, van af zonder serieuze pijntjes. Nu zijn pijntjes bij meisjes immer verdacht, 99 van de 100 is gelul uit de ruimte.


Comments are closed.