Koks treden aan in Beijing
Gepubliceerd op zaterdag 4 juni 2011 door Tycho
De koks van een groot restaurant in mijn buurt in Beijing, strak in het gelid en in de houding op de stoep. De koks krijgen instructies en peppraat van de chefkok voor de kokerij van de avond. De chef staat op de trap. Rond 1600 overal van dit soort tafreeltjes op de straten, de obers krijgen ook apart een praatje van de hoofdober. Sommige restaurants laten hun ploeg ook rekoefeningen doen om de spieren los te gooien voor het zware werk dat wacht. De avond eterij begint rond 1700 en duurt tot zo’n 2300. Sommige restaurants blijven veel langer open, tot 0400 of zelfs de hele nacht.
vrijdag, 16 mei om 16:40
I was drawn by the honesty of what you write
zaterdag, 21 februari om 19:05
To Anonymous person above from Troy, Michigan, who spent over 22 hours viisting my blog which s/he claims to be confusing:I also see that you quite enjoyed my long post on my trip to Bhutan, as you downloaded several of MY images. Just so you know all the photographs of Bhutan were taken by me and owned by me. They are, as you put it, “things of myself to share.”
zaterdag, 4 april om 07:13
I’m impressed by your writing. Are you a professional or just very kngewedoeabll?