Kraanwagen valt Half in een Kanaal in China

Gepubliceerd op zaterdag 4 april 2009 door Tycho

kraankar1

Hier in Peking, mij thuis!, donderde een kraan en viel half in een kanaal. Ik ken het kanaal, kom daar wel eens langs op mijn fietsje op weg naar plaatsen, is aan de tweede ring iets noord van mijn jia.

kraankar2

De kraan was druk met een oeververstevigingsproject, bepaalde bollen beton vervangen door nieuwe dat is. Een hunner was een kilo te zwaar en daar viel het machien met zijn arm het water in.

kraankar3

Die man denkt het zijne, het lijkt mij niet slim genoeg voor kraanbestuurder, vermoedelijk dus een gewoon arbeider uit de Apenlanden van China. Weet; hij was daar gewoon toevallig aanwezig toen dit almaal gebeurde.

kraankar4

Heeft weer iemand geneukt met de blur? doe toch eens niet zeg, ik ken zo’n autoblad Car waar men dat ook altijd doet, da’s vreselijk! Aan de overkant van het kanaal de fraai nieuwe appartementen voor de middenklasse.


Comments are closed.