Lekker een Hondje Doodmaken in Shanghai, China

Gepubliceerd op zondag 30 mei 2010 door Tycho

hond-eten-china-1

De Chinese overheid doet zijn buitenste best het eten van hondenvlees uit te bannen, in grote steden als Beijing en Shanghai is het nu zelfs verboden. Maar China benne big en de politie kan niet overal tegelijk zijn.

Op de platen het slachten van een hondje voor de deur van een klein restaurant in Pudong in Shanghai. Pudong is niet louter de wolkenkrabbers langs de Huangpu-rivier, het district Pudong is ongeveer zo groot als een halve provincie Utrecht en grote delen van het gebied zijn nog steeds erg authentiek.

Platen komen van een boze Chinese dierenfan die het allemaal zag gebeuren uit haar raam, ze staan overal op internet en hebben een storm van woede veroorzaakt. Op de bovenste plaat de hondenslachter die aanlegt voor een klap, gezien het bloed op de grond niet de eerste.

hond-eten-china-2

Hond lijkt in twee te breken.

hond-eten-china-3

Hong legt. Maar kennelijk nog niet dood, genoeg.

hond-eten-china-4

Hou een oog op de man midden met zijn tijl, volgens de plaatmaaxter vol kokend water.

hond-eten-china-5

Water over de hond.

hond-eten-china-6

Slachtman steekt een pin door de keel van de hond, om het dier mee op te hangen voor het villen.

hond-eten-china-7

Pin gaat niet, echt gemakkelijk.

hond-eten-china-8

Hond leeft nog een beetje, extra kokend water doet het werk.

hond-eten-china-91

Hond hangt aan paal, de mannen villen.

hond-eten-china-92

Gasten zijn opgestaan, zij hebben denkelijk de hond besteld en willen zeker weten dat zij al het vlees wel op hun bordje krijgen. Het benne boeven hoor, die Chinezen. Does ze ook bij vis. Bestel je een vis uit een aquarium, knikken ze van “jaja diedie”, maar op je bord is ‘ie plots een heel stuk kleiner. Hebben ze een ander visje van achter gehaald, de vis die je koos zwemt de volgende dag weer rond.

Beste is bij te blijven staan als ze de vis uit het aquarium halen en op straat dood slaan. Dat doen ze ook nog wel in Beijing maar niet zoveel meer als vroeger, het is hier nu wat beschaafder allemaal. Echter, neem de wagen en op een half uur buiten de vijfde ring is het weer feest.

hond-eten-china-93

Enige drukte, toch een spektakel!

hond-eten-china-94

Man is het zwart vilt de laatste poot.

hond-eten-china-9

Vlees ging naar binnen voor bereiding, klanten wachten rustig op hun voer.

3 Reacties op “Lekker een Hondje Doodmaken in Shanghai, China”

  1. mitchell:

    ik haat die chinezen zo erg zo erg vuile tering kaner kut volk

  2. denniii:

    Kanker kanker kankervolk

  3. chinezen hater:

    Die godverdomme tering chenezen moeten eens ophouden met Het slachten mishandelen en opeten van die armé dieren die dieren hebben ook gevoelens!! Kut chinezen!!stelletje mongolen!!die is echt gewoon fucking gestoor, zoiets doe je toch niet !!niet normaal !!