Lekker een Puppie roosteren op Straat in China

Gepubliceerd op woensdag 22 juni 2011 door Tycho

puppie-roosteren-china-1

Chinamensen en hun honden, nog immer niet de beste combo. In de grote steden is het teeg wel beter, daar krijgen de viervoeters alle liefde. In de plattelandsgebieden, vooral noord en noordoost, staan de zaakjes er minder best voor de hond. Op de platen twee vrouwen die een puppie levend roosteren boven een traditioneel Chinees houtskoolkacheltje.

puppie-roosteren-china-2

In de noordelijke gebieden, wij schrijven de provincies Lioning, Jilin, Heilongjiang en Inner Mongolia, zijn dergelijke tafreeltjes heel gewoon. Niet meer in de drukke winkelstraten maar wel in de ‘wijken’ waar de gewone mensen wonen. Een hondje is een delicatesse, duurder de kilo dan kip, vakensvlees en rundvlees. Op de achtergrond een klein winkeltje.

puppie-roosteren-china-3

Zie rechts, zelfs de kinderen vinden het heel gewoon.

13 Reacties op “Lekker een Puppie roosteren op Straat in China”

 1. robert:

  Walgelijk…..

 2. polat:

  Walgelijk vieze mensen gestoort vuile vieze chinezen

 3. Wendy:

  Arm hondje, dit is echt zielig en smerig hoe onmenselijk kan je zijn.. Die Chinezen hebben echt geen gevoel voor niks niet vreselijke mensen zijn het

 4. traantje:

  Ik hoop dat ze erin stikken!!

 5. mitchell:

  chinese zyn dieren beulen zyn moordernaars ik haat chinesen zo erg roosteren dat volk

 6. mitchell:

  echt vuil vies gemeen kanker volk

 7. Kijkert:

  Hotdog mm

 8. stephanie:

  ik snap niet dat mensen zo een dingen kunnen doen waar is de menselijkheid en het medelijden voor een dier ik haat iedere dag meer en meer die chinezen en japanners niet alleen hebben ze van die walgelijke gewoontes maar de manieren waarop ze een dier doden is echt verschrikkelijk. echt barbaren zijn da mensen wat ergens in de tijd van de grotten met hun verstand zijn blijven steken, sterf allemaal een voor een vuile spleetogen ik hoop echt dat jullie vies gaan branden in de hel !!!!!

 9. kut mensen:

  die vrouw eh ooohh ik zou haar kappot maken lelijk tering wijf zei spoort niet. vieze gore chinezen die hebben echt geen hart ofzo. we zouden haar een moeten mishandelen. dat soort mensen gun ik de dood

 10. Kkr chinezen:

  Ik hoop dat ze stikken die vuile vieze kanker volk

 11. richard f:

  Doodschieten deze spleet ogen !! Ik wil de trekker wel over halen!

 12. onbekend:

  dit is zielig

 13. Anoniem:

  Dit is echt zielig, maar deze puppy heeft hetzelfde beleefd net als jouw steak, worst,… Ik ben echt een vleesliefhebber maar ik vind het ook wel jammer voor de dieren. Wij zijn monsters, het spijt ons dieren.