Lekker Glijden uit een Olifant in een Park in Peking

Gepubliceerd op zaterdag 9 mei 2009 door Tycho

olifant_park_peking_1

Wabaa! Zo was ik die dag met een Iemand in het Honglinjing Park in Peking, niet ver weg van het Chaoyang Park dat is. Gelukkig waren er die dag een aantal punten in het licht van mijn brekke bak, een hunner deze prachtige stenen olifant die dubbelde als glijbaan. Weer gelukkig was ik daar laat dus al die kankerkinderen waren opgeneukt, ik HAAT kinderen maar hou van hun speeltuinen, de Jeugd U weet gaat nooit verloren.

olifant_park_peking_2

Wie daar in die Toren? Het is Donald Duck! Mijn beste vriend uit Nederland stuurt mij om de zoveel maand een pakket met de nieuwste van zijn abbonnement, heerlijk voer voor op de plee en elders. MN, mijn eeuwige dank, zonder die plaatjes was het leven toch weer iets minder leuk.

China heeft Donald Duck, maar alleen de nieuwerwetste versie met van die kleffe tekeningen waar iedereen altijd maar Goed Doet, dat soort gehomo godverdomme, daar heb ik dus een broertje Dood aan. De Echte, is Beter.

olifant_park_peking_3

Van de zijkant, die olifant, ik zou het zo vaker moeten doen. Van voor van achter, gaap de neuk, alles gaat eens vervelen. Van de Zijkant is het Nieuwe Ding, dat gaan we gewoon doen weet je, peace man wip je wat, het bier neemt over jaja het is weer eens zover maar de woordjes blijven komen en dit verhaal gaat klaar.

olifant_park_peking_4

Die leegte zo prachtig, geen hond kwam Mijn Werk verstoren. Het is werk hoor, denkelijk, week after week after week door die stad zwerven. Nu weer daarheen en dan daar, de helft van de tijd geen idee waar je eigenlijk bent en dat is leuk. Ik heb eens een Chinese Tomtom op de fiets geprobeerd maar dat werkte matig, dat stemmetje haalde mij bovendien uit m’n concentratie en die heb ik hard nodig tijdens m’n gereis.

Heb ook een kar en dat doet de gps het beter, zie plaat boven aan dit blog, da’s die van mij. Maar dan kan ik niet drinken natuurlijk als mij Dat Zint, ik Drink graag als ik ergens op zo’n rare plek ben beland. Leven la kinders, dient geleefd.

olifant_park_peking_5

Daar de trap, omhoog, een klein loopje en glijden maar. Ik heb het niet geprobeerd want ik had het razendruk met allerlei. Later meer uit Honglinjing Park…


Comments are closed.