Li Bingbing maakt Blij met een Kijkje op een Beetje

Gepubliceerd op vrijdag 6 maart 2009 door Tycho

li_bingbing_0

De Chinese actrice Li Bingbing (李冰冰) is HOT in China. Op een modefeestje in Peking kwam ze opdagen in een ongewoon blote jurk die hete heren een fijne kijk gaf op haar Borstjes.

li_bingbing_1

Li Bingbing werd op 27 februari 1976 geboren in Dongbeistad Harbin in de provincie Liaoning. In haar jonge jaren wilde ze absoluut zeker nee geen actrice wezen, na de middelbare school begon ze een lerarenopleiding. Maar nog tijdens haar studie schreef ze zich in op het Shanghai Drama Instituut, een soort toneelschool, waar ze prompt werd aangenomen.

li_bingbing_2

Li Bingbing speelde in vele films en televisieseries, zoals bij de eerste in ’17 years’,’ Cat and Mouse’, en ‘Waiting Alone’. Kort geleden maakte ze een sprong naar een Engelstalige film met The Forbidden Kingdom. Zie voor een overzicht HIER bij IMDB.

li_bingbing_31

Naast haar acteerwerk zingt Li Bingbing ook wel eens een liedje en is ze regelmatig te bewonderen bij gesponsoorde evenementen zoals in de platen boven.

Nu film, want film is Bingbing’s kernzaak. In het eerste fragment een groot aantal Chinese schonen die allen zo’n beetje eender lijken. Bingbing is diegene die het meest in beeld is:

Het tweede fragment is leuk traditioneel, zoals een film over Zeeuwse klompenboerinnetjes leuk traditioneel zou zijn:

Een voorbeeld van een vakactrice die in iedere huid kan kruipen. Na haar doorbraak als Ni Chang in The Forbidden Kingdom zal ze in de toekomst vermoedelijk nog wel eens opduiken in een westerse film. Tot slot voor de leuk een freaky plaat:

li_bingbing_4


Comments are closed.