Lief Klein Meisje uit China houdt van Grote Geweren

Gepubliceerd op zaterdag 4 juli 2009 door Tycho

koter_china_guns_1

Een koter had haar ding gevonden op een politieshow in Shenzhen. Een lokaal korps organiseerde een open dag voor de buurt met thee, koekjes en bewapening.

koter_china_guns_1a

Pief pad, dood aan die politieman met zijn dikke buik ba! De kleine weet zoals veel Chinese kinders precies hoe ze moet poseren. Dat komt omdat die ouders er maar eentje mogen en het kroost bij iedere stap drie keer op de plaat zetten. Zag dat pas weer eens in een park, een vader met een reusachtige telelens schoot zijn kleine bij ieder stapje van de vijver naar de brug, rende om de koter heen, op z’n knieĆ«n op z’n hoofd en hop weer duizend platen.

koter_china_guns_2

Een fraai sluipschietgeweer, nog te zwaar voor de kleine maar ze weet wat het apparaat in z’n mars heeft en streelt het met liefde.

koter_china_guns_3

De kruisboog is sinds een paar jaar weer in gebruik bij het Chinese leger, dit reusachtige exemplaar is voorzien van een telescopisch vizier. Men gebruikt het voor geruisloos uitschakelen van Tibetaanse geeljurken op hun bergtop, dan kunnen ze niet snel wegduiken als de knal klinkt.

koter_china_guns_4

Deze kan ze nog niet aan als ze 18 is, Chinese meisjes hebben nu eenmaal krappe kutjes. Een gezond Hollands onderbekind monsterwijf uit Over-Amstel met dikke tieten zou hier wel raad mee weten.

koter_china_guns_6

De reflexen zijn in orde, deze kleine is een natuurdoodschiettalent. Enkel treinreisje naar Tibet met een riotgun en loslaten in Lhasa.

koter_china_guns_5

Nog zo’n 3000 nachtjes slapen en ze mag erbij.


Comments are closed.