Lief Zelfmoordmeisje in Guangzhou, China

Gepubliceerd op zaterdag 14 november 2009 door Tycho

zelfmoordmeisje_china_1

Ha eindelijk weer eens eentje, een zelfmoordmeisje. Dit keer in Guangzhou, de zuidelijke hoofstad van Guangdong. Een 23-jarig meisje was op een brug geklommen de dreigde daar vanaf te springen.

zelfmoordmeisje_china_2

Xu Meili, studente aan de Guangdong University of Technology, zat diep in de put. Het was uit met haar manvriendje, ze had enige schulden, haar mama was net dood gegaan en haar papa wilde niets meer van haar weten. Ellende indeed, maar wat is Xu toch een plaatje. Mooi koppie en een lage haargrens, de tieten stellen nix voor natuurlijk doch da’s nu eenmaal de regel in dit land.

En daar moeten sommige buitenlanders dan niet over gaan zeiken aan de toog zeg! Stel lozers bij mekaar in die barren. Pleur ‘chinese tieten’ in een willekeurige zoekmachine op het internet en je had het kunnen weten hoor.

zelfmoordmeisje_china_3

In China lopen zelfmoorden zelden dodelijk af, anders dan in bijvoorbeeld Japan, die lui zijn echt goed gek, blijft het meestal bij dreigen. Sommige bruggen in sommige steden staan bekend als ‘zelfmoorddreigbruggen’ en ik hoorde kort her via via dat een stad een zelfmoorddreiger voor de rechter had gesleept om de redkosten terug te krijgen. De stad won.

zelfmoordmeisje_china_5

Een huilende vrouw maakt geil. Een huilende Xu maakt zeer geil. Gebroken en ter beschikking. Ze probeert verdrie niet eens te springen!

zelfmoordmeisje_china_6

Gered, nou, maar goed ook, zo’n schone. Als het een lelijke was geweest ach ah la wie zou om zo’n dood treuren, en dan had ik dit stukje natuurlijk ook niet geschreven.

5 Reacties op “Lief Zelfmoordmeisje in Guangzhou, China”

 1. Suimena:

  Tycho wat een belachelijk stukje journalistiek zonder een greintje respect en ethiek.schandalig

 2. Daan:

  Tycho, klootzak, spring zelf eens ergens vanaf!

 3. zineb:

  wat een walgelijke gast geen greintje respect tegenover vrouwen

  dat zal zeker komen omdat je aandachr wilt
  goore zak

 4. Pong Ping:

  Tycho, je moet bij gelegenheid eens aan een psychiater vragen wat het betekent als huilende vrouwen je geil maken.
  Ligt het feit dat het je al te vaak is overkomen dat vrouwen liever van de brug springen dan aan het oplossen van jouw maagdelijkheid te werken aan deze journalistieke prestatie van jou ten grondslag?

 5. sarah:

  ik wordt echt super kwaad van dit artikel!! gij moet u gewoon schamen gij! noemt gij u ne journalist?? wa moet ik dan zeggen wa ik ben e?
  geen EEN KLEIN BEETJE respect!!! da meisje kan er ni aan doen da ze problemen heeft en zelfmoord wil plegen e, en dan zit ge er nog mee te lachen ook nog gij moet u schamen!! en wa maakt het uit als ze mooi of ni mooi is e? zelfs mensen die ‘nie mooi’ zijn zullen gemist worden nu hoop ik echt dat gij eens van ’n brug springt en da niemand u zal missen!! dan zult ge mss eens beseffen hoe ge mensen kunt kwetsen! ge zijt echt ne *** sorry maar hier over kan ik niet vriendelijk zijn!