Man in China laat zijn Hondje uit op de Brommer

Gepubliceerd op maandag 22 februari 2010 door Tycho

motorhondman

Een man uit Fuzhou in de provincie Fujian nam zijn trouwe viervoeter mee voor een ritje op de brommer, de hond echter kon het niet bijbenen. Volgens de plaatgraaf reed de man ten tijde van platen vijftig kilometers in het uur en dat haalt indeed alleen de hazewind.

4 Reacties op “Man in China laat zijn Hondje uit op de Brommer”

 1. mitchell:

  wie bind die man acheter een auto en 250kilometer gaan ryden kanker chinees

 2. than passengers:

  That’s a smart answer to a difficult question.

 3. Mark:

  Beste Kompels een reactie op wat bjboaay schrijft in zijn bericht om eventueel een kortere rit er bij te plannen.Ik kom iederjaar kijken met pijn in mijn hart dat ik zo’n lange rit niet aankan door rug problemen.En als ik dan zie wat er dan komt zijn het toch wel veel ouweknakkers om het maar zo tezeggen.Ik denk dat als er ook een korte rit bij is dat er dan nog meer liefhebbers komen (zf3n lange rit schrikt toch wel wat af.Ik hoop dat jullie daar eens goed over nadenken want ik zou er ook graag bij hooren met mijn Zfcndapp C50 SportGr jo uit Kerkrade

 4. Katsumi:

  bedankt mensen voor een hkeelijre dag in het oh zo mooie limburg ,ondanks de regen een super tijd gehad,was netjes en goed verzorgd .zeker voor de mensen die er ondanks het weer niet waren een aanrader voor volgend jaar.rijd zelf op me puchje met de yamaha fs1 club(ja daar kan dat).mag misschien alleen nog aandragen dat de rit misschien volgend jaar in 2 delen kan (dus een van 120 of 1 van 60/70) de tankje van vele langs de weg waren totaal leeg en in limburg op zondag (2 tact)benzine kopen is geeeeen aanrader .verder TOT VOLGEND JAAR