Meisje van 17 voor de Rechter wegens Groepssex in China

Gepubliceerd op woensdag 9 juni 2010 door Tycho

sex-park-china-1

Een 17-jarige studente staat in Guangzhou in de provincie Guangdong voor de rechter wegens deelname aan verschillende groepssex-festijnen. De studente zou met meerdere heren, ook studenten, tegelijkertijd sex hebben gehad.

Het meisje staat terecht voor ‘losbandigheid in groepsverband’, eind mei werd een professor op dezelfde beschuldiging veroordeeld tot 3.5 jaar cel.

Volgens de advocaat van het meisje werd zij gedwongen tot de sex. Ze zou de eerste keer onder invloed van ketamine zijn gebracht en gefilmd. De heren chanteerden haar vervolgens voor meer.

De vader van het meisje vond het filmpje begin maart op haar computer. Toen dochterlief vertelde wat er was gebeurd nam hij haar mee naar een politiebureau om aangifte te doen tegen de heren. De politie arresteerde na het zien van het filmpje het meisje. Volgens de politie bleek uit het filmpje, en ook uit nader onderzoek, dat het meisje wel degelijk zelf wilde.

De politie hield het meisje 25 dagen vast voor zij op borgtocht vrijkwam. Maximale straf voor ‘losbandigheid in groepsverband’ is vijf jaar cel. Datum van de uitspraak is niet bekend gemaakt, zaak achter gesloten deuren.

In China is de minimum leeftijd voor sex 14 jaar, in Nederland 16.

Op de foto arbeiders bezig met de afbraak van ‘Love Land’, China’s eerste thema-pretpark over sex in Chongqing. Het werd op last van de autoriteiten een dag voor de opening verboden en prompt afgebroken (mei 2009).

Comments are closed.